3 culori frumoase, dar care nu se mai poartă în toamna 2019

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Este încă vară și ne gândim la culori deschise și materiale vaporoase. Însă toamna bate la ușă, așa că este bine să ne pregătim deja garderoba pentru sezonul care urmează. Acest sfârșit de an aduce o schimbare remarcabilă în fashion.

Culorile care aduc aminte de zilele blânde de toamnă, precum vișiniu, muștar sau maro, își pierd supremația în trenduri. În locul lor, designerii recomandă o explozie de culori îndrăznețe, stridente, care te vor face să arăți fabulos.

Pregătește-te pentru o schimbare revoluționară de look în toamna anului 2019. Iată care sunt cele 5 culori care vor lua ochii tuturor în sezonul următor!

Vișiniul este out

Vișiniul este out

Vișiniul este o culoare elegantă, care s-a purtat mult în sezoanele anterioare, dar acum a devenit prea serioasă. Femeile simt un aer de schimbare și vor renunța la această culoare mai sobră în favoarea nuanțelor intense și strălucitoare.

Sursa foto: Pinterest 

Galbenul muștar nu mai e la modă

Galbenul muștar nu mai e la modă

Galbenul muștar a fost în trend toamna trecută și sunt încă multe persoane care îl preferă, pentru că are un aer distins. Dar pentru ocaziile speciale ale acestui sfârșit de an și pentru a te face remarcată, ieși puțin din tipar, alegând o culoare mai exuberantă, care să contrasteze cu anotimpul rece.

Sursa foto: Pinterest

Nu mai purta maro

Nu mai purta maro

Nuanțele de maro sunt practice și dau un aspect serios. Însă, pentru această toamnă, îți propunem culori mai aprinse, care să scoată în evidență latura ta sălbatică sau copilăroasă.

Sursa foto: Pinterest

Violet este la putere

Violetul este la putere

Culoarea care va fi prezentă pe toate scenele de modă ale acestei toamne este, cu siguranță, violetul. De la nuanța soft de lavandă până la movul închis al strugurilor, fiecare designer aduce o notă de violet în colecția sa.

Sursa foto: Pinterest 

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator 6 piese esentiale in garderoba, pe care le poti purta din vara pana in toamna

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.