3 factori de care să țineți cont atunci când achiziționați o nouă geantă

3 factori de care să țineți cont atunci când achiziționați o nouă geantă

Andreea Constantin

Deși designul și cele mai recente tendințe întotdeauna contează, majoritatea femeilor preferă oricând o geantă confortabilă în locul unei genți la modă, dar incomodă și ineficientă. O geantă confortabilă este ușor de purtat, nu alunecă, nu incomodează, beneficiază de multă stabilitate și ține pasul cu stilul de viață al purtătoarei. Atunci când doriți să achiziționați o nouă geantă, încercați să o probați pentru a simți cât de confortabilă, ușoară și eficientă este. Dacă aveți probleme cu postura și sunteți nevoită să transportați zilnic o multitudine de documente pentru serviciu, atunci luați în considerare un rucsac sau o servietă.

Iată și alți factori de care este indicat să țineți cont dacă doriți să vă achiziționați o geantă din piele pe care să o folosiți o perioadă îndelungată de timp:

La ce ocazii veți purta geanta

Chiar și femeile care sunt adepte ale unui stil de viață minimalist dețin mai multe tipuri de genți din piele pentru diferite ocazii. Prin urmare, dacă aveți un stil de viață activ, este indicat să dețineți mai multe genți, inclusiv o geantă sport, o geantă pentru serviciu, o geantă sau un clutch elegant și o geantă casual. Atunci când achiziționați o nouă geantă, gândiți-vă care va fi rolul pe care îl va îndeplini și la ce ocazii o veți folosi. Dacă aveți în vedere o utilizare de zi cu zi, asigurați-vă că geanta pe care ați pus ochii îndeplinește toate condițiile necesare. Dacă geanta va fi mai degrabă un plus modern pentru garderobă, atunci gândiți-vă cu ce ținute vestimentare o veți putea purta, astfel încât să folosiți noua achiziție, nu să o lăsați în dulap să se așeze praful pe ea. Vedeți pe toronero.ro mai multe modele de genți cu un design modern, practic, funcțional și confortabil.

Cât de bine vă avantajează geanta

Acele zone ale corpului care sunt apropiate sau atinse de geantă vor fi imediat privite de către cei din jur, așa că alegeți stilul de geantă în consecință. De exemplu, o geantă de umăr va atrage atenția asupra gâtului, asupra umerilor și asupra întregii părți superioare a corpului, așa că asigurați-vă că aveți o postură corectă. O geantă de mână atrage atenția asupra brațelor, asupra taliei, dar și asupra șoldurilor, așa că luați în considerare dacă doriți să vă accentuați aceste zone. Iar dacă veți purta un clutch, o poșetă sau o geantă plic la un eveniment festiv, atunci mâinile și unghiile trebuie să arate excelent, deoarece geanta va atrage atenția asupra lor.

Siguranță și fiabilitate

Scopul principal al tuturor genților este acela de a vă găzdui în siguranță toate articolele pe care le depozitați și transportați zi de zi. O geantă deschisă poate fi eficientă dacă transportați articole nevaloroase sau dacă vă deplasați mai mult cu mașina. În schimb, dacă transportați documente pentru serviciu, acte, portofel cu bani și carduri, laptop sau tabletă, aparate foto și alte obiecte de valoare și, de asemenea, frecventați spațiile publice cu mult trafic pietonal, atunci gențile cu fermoar sunt opțiunea recomandată.

Articolul urmator
8 lucruri esențiale din garderobă care trebuie purtate cu o mărime mai mare
8 lucruri esențiale din garderobă care trebuie purtate cu o mărime mai mare
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.