Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

5 beneficii pe care le au femeile bine îmbrăcate

DivaHair
Oamenii te iau în serios

Oamenii te iau în serios

Este o particularitate a naturii umane: creierul nostru caută întotdeauna scurtături pentru a înţelege mai bine lumea, iar hainele pe care alegi să le porţi pot influenţa percepţia celorlalţi mai mult decât crezi. Psihologii îi spun „efectul halo”, iar femeile care se îmbracă bine mereu îl numesc „stil”. Un costum deux-pieces nu va fi niciodată un substitut pentru profesionalism, dar liniile lui drepte, croiala structurată şi silueta rigidă evocă anumite trăsături pe care oamenii tind să le asocieze cu personalitatea purtătorului. Acordă atenţie acestor detalii subtile, dar încearcă să nu cazi în capcana de a echivala stilul cu etichetele de designer: este reţeta sigură pentru dezastru. Formează-ţi o estetică, fură inspiraţie de la divele din streetstyle şi alege piesele care te ajută să transmiţi un mesaj cu fiecare apariţie!

Să îţi găseşti stilul care te reprezintă poate fi un proces de-o viaţă, însă vei culege roadele odată ce îţi vei contura o estetică proprie: o identitate mai bine definită, mai multă cunoaştere de sine şi o congruenţă totală între imaginea pe care o ai despre tine şi cea pe care o afişezi.

Poţi crede că este o dovadă de superficialitate să îţi formezi o părere despre personalitatea unui om bazându-te doar pe indiciile oferite de haine; însă moda este o formă de limbaj în sine, reflectând gusturi şi atitudini prin croieli, texturi şi accesorii. Atunci când limbajul nu reuşeşte să exprime totul, hainele pot vorbi în locul tău.

Ţi-am dezvăluit deja cum să te îmbraci bine şi să fii mereu în tendinţe - descoperă în galerie care sunt beneficiile femeilor bine îmbrăcate!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!