8 bijuterii pe care le poți integra în orice ținută cu haine groase

8 bijuterii pe care le poți integra în orice ținută cu haine groase

Redactor Andreea Baluteanu

Cine se mai gândește la accesorii în timpul iernii, atunci când cea mai fierbinte preocupare a noastră devine aceea de a mai adăuga un strat protector de layering? O femeie stilată, răspundem noi, cea care știe că bijuteriile au puterea nu numai de a revitaliza o ținută creată pentru a ține de cald, dar și de a-i conferi emoție și semnificații.

Protejează-te de temperaturile scăzute cu haine călduroase, dar apără-ți și spiritul de puseul de deznădejde al iernii cu ajutorul bijuteriilor pline de vibrații pozitive. Vezi care sunt piesele ce se potrivesc cu pulovere cu guler înalt, cu eșarfe, fulare și mâneci lungi și protectoare!

8 bijuterii pentru vreme rea: piesele care se potrivesc cu hainele de iarnă

Garderoba de iarnă e compusă din pulovere groase cu guler înalt, din jachete oversized și din cardigane de cașmir, atât de consistente încât la prima vedere nu mai lasă loc de bijuterii. O altă sursă de preocupare este reprezentată de faptul că hainele iernii pot pune în pericol bijuteriile tale dragi, amenințându-le cu ruperea și agățarea, dar făcându-le și mai ușor de pierdut. Firește că există însă eroine care pot anihila acest pericol: noi le-am descoperit la Accent Bijuterii și ți le prezentăm cu toată încrederea din lume în rândurile de mai jos.

Apelează la inele statement!

Un inel delicat și drăgălaș este de-a dreptul cuceritor, dar nu opune prea multă rezistență mănușilor trase neglijent, care ți-l pot smulge de pe deget fără ca tu să îți dai seama. De aceea, specialiștii te îndeamnă să înlocuiești aceste piese cu inele de cocktail statement, care sunt mult mai greu de rătăcit. În plus, bijuteriile se potrivesc și din punct de vedere estetic mult mai bine cu hainele tale groase: știi că nu am fi putut uita de stil.

Inelul din argint cu smarald este perfect din acest punct de vedere! Răvășitor și plin de personalitate, nu se va lăsa niciodată uitat sau abandonat în zăpadă: nu ai cum să nu simți când și dacă îți alunecă de pe deget. Din argint placat cu aur galben de 14 karate, ornamentat cu pietre de smarald fațetat și cu zirconia, se va potrivi cu toate hainele groase ale iernii.

Inel din argint cu smarald

Imaginează-ți următoarea ținută: un costum masculin alb, din stofă fină, purtat peste o maletă de cașmir și împodobit cu un singur accesoriu plin de forță și personalitate: Inelul din aur alb cu 40 de diamante naturale tăiate rotund briliant. Combinația este una care va face furori pe timp de iarnă și nu numai. Riscul de a pierde acest inel în zăpadă fără să îți dai seama este aproape inexistent. Poți combina și cu mănuși fără degete dacă ți-e teamă să nu cumva să agăți această minunată bijuterie!

Inel din aur alb cu diamante naturale

Alege brățări cu zale mari

Dat fiind faptul că majoritatea hainelor noastre călduroase de iarnă au mâneci lungi și groase, te poți regăsi într-un impas din punctul de vedere al brățărilor. Deși extrem de rezistente la provocările vremii rele, bijuteriile opulente vor fi dificil de purtat cu o mânecă lungă, dar, pe de altă parte, nici brățările subțiri și diafane nu sunt mai indicate, fiind extrem de ușor de pierdut. Soluția salvatoare sunt brățările cu zale mari: sunt suficient de solide pentru a nu aluneca ușor de pe mână și se înțeleg de minune și cu mânecile mai consistente ale hainelor.

Brățara din argint cu zale este un exemplu uluitor de stylish de bijuterie numai bună de purtat cu hainele groase ale iernii. Cu o lungime de 20 cm, această piesă va arăta minunat pe sub puloverele tale de lână sau de mohair. Brățara are un look masiv care se potrivește atât la hainele cu specific oversized, dar și la acele piese delicate și speciale, ca element de contrapunct. Noi o adorăm!

Brățară din argint zale

Dacă brățările cu zale nu se numără deloc printre favoritele tale, poți obține același efect și apelând la un accesoriu împodobit cu pietre prețioase sau semiprețioase. „Precum stânca” va sta și podoaba de mai jos în fața vitregiilor iernii, doar nu degeaba este împodobită cu cuarț de stâncă. Brățara are o lungime de 21,5 cm și va compune un look nobil, caracteristic pentru iarnă, potrivindu-se de minune cu albeața peisajului glaciar.

Brățară din argint cu cuarț de stâncă

Cercei delicați

Cine nu a suferit de pe urma unor cercei lungi și frumoși, dar atât de nepotriviți cu iarna? Cerceii candelabru, cei statement sau masivi sunt ușor de agățat în gulerele înalte ale puloverelor, în șaluri sau în fulare, ceea ce îți provoacă și ție, și lor un disconfort major. Alege cercei mici și vei scăpa de acest risc!

Unii dintre preferații noștri de la Accent Bijuterii sunt cerceii de platină cu diamante naturale. Delicați și prețioși, ei vor împodobi cu succes și cu stil atât rochiile deosebite ale sezonului magic, dar și combinațiile de blugi și pulover. Grația și rafinamentul îi transformă în accesoriile perfecte pentru orice ținută cu haine groase.

Cercei din platină cu diamante naturale

Dacă preferi accesoriile colorate, Accent Bijuterii are propunerea ideală. Cerceii din argint cu London Blue Topaz, rubin, safir și smarald sunt pur și simplu ideali pentru aceste ipostaze. Se prind de ureche cu ajutorul șuruburilor și sunt perfecți dacă ai nevoie de un strop de extravaganță și de viață în ținutele tale practice de iarnă. Ne plac la nebunie și avem de gând să le facem cunoștință cu toate hainele noastre călduroase.

Cercei din argint cu london blue topaz, rubin, safir și smarald

Broșe

Dacă există o bijuterie care să se înțeleagă mai bine cu anotimpul înghețat decât cu oricare dintre celelalte sezoane, este vorba despre broșe. Acestea ornează cu succes paltoane, mantouri și sacouri, dar se dovedesc bine-venite și pe șaluri sau pe căciuli și pălării pe care vrei neapărat să le scoți din anonimat!

Vrei să dai foc acestei iernii, firește, la figurat? Misiunea poate fi considerată un succes cu Broșa din argint cu rodolit și diopsid de la Accent Bijuterii. Înfățișează un șarpe mitologic, simbol al înțelepciunii și al dualității continue dintre bine și rău, care îți va garanta că ținutele tale sunt stilate, dar și pline de semnificație. Prinde broșa de paltonul tău preferat și vei avea cele mai cool haine groase din lume.

Broșă din argint cu rodolit și diopsid

Încheiem parada bijuteriilor potrivite pentru sezonul care stă să înceapă cu Broșa cu camee, realizată manual din argint, simbolul eleganței tale atemporale. Piesa este perfectă pentru acel șal de cașmir care te ajută să sfidezi temperaturile scăzute și va reprezenta pecetea de rafinament de care hainele tale groase au nevoie ca de aer. În plus, este o bijuterie pe care să o lași moștenire generațiilor care îți urmează!

Broșă din argint cu camee

Aceste bijuterii fac casă bună cu toate hainele tale groase. Ia în calcul aspectul practic, dar și stilul atunci când te îmbraci pentru iarnă și compune ținute perfect adaptate anotimpului înghețat. Descoperă la Accent Bijuterii cele mai bune propuneri pentru lunile care urmează!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.