8 cadouri de Paște cu care nu poți da greș

Joi, 14.04.2016
de Eugenia Dinescu

Nu a mai rămas mult până la sărbătoarea Paştelui și Iepuraşul nu are încă lista de cadouri pregătită?

Să găseşti cadoul perfect pentru femeile importante din viaţa ta nu trebuie să fie o misiune imposibilă. Dacă te afli în căutarea cadoului perfect, ce poate fi mai plin de semnificaţie decât un cadou personalizat? Magazinul Karine.ro îţi simplifică goana după cadouri cu o gamă de bijuterii personalizate, pe care le poţi combina astfel încât să se potrivească perfect persoanei pe care plănuieşti să o surprinzi. Iată 10 idei de cadouri pentru Paşte cu care nu poţi da greş!


Pentru prietena cea mai bună

   
 Brăţară personalizată Luck,
karine.ro, 84 de lei
 Brăţară personalizată Sailor,
karine.ro, 103 lei

Te cunoaşte mai bine decât oricine, are întotdeauna sfaturile potrivite şi îţi păstrează secretele cu forța unui Cerber, aşa că prietena ta cea mai bună merită din plin o surpriză! Demonstrează-i că îi poţi intui dorinţele şi surprinde-o cu un cadou care va deveni unul dintre cele mai purtate accesorii din colecţia ei: dacă se află într-o perioadă de tranziţie, trezeşte-i la viaţă pofta de călătorii şi de experienţe noi cu o brăţară cu motive nautice. În schimb, dacă ştii că principala prioritate a prietenei tale este să-şi întemeieze o familie, fii cea care atrage norocul de partea ei cu o brăţară placată cu aur şi charmuri simbolice pe care le poţi alege chiar tu!


Pentru mama sau bunica


 

 
 Medalion personalizat Passion,
karine.ro, 107 lei
 Medalion personalizat Bunica,
karine.ro, 98 de lei
 Medalion personalizat Love Story,
karine.ro, 111 lei
Medalion personalizat Mikey,
karine.ro, 102 lei

Sunt femeile care  ţi-au modelat personalitatea şi te-au văzut în fiecare etapă a vieţii tale, aşa că nu ezita să îţi exprimi recunoștința cât mai des cu ajutorul unei bijuterii pline de semnificaţie. Dacă până acum nu simți că ţi-ai exprimat dragostea suficient de mult faţă de mama, un memento chic încrustat cu „Love” o va face pentru tine chiar şi când nu eşti acolo. Iar dacă îţi doreşti ca bunica ta să se mândrească pentru talentul tău de a găsi întotdeauna cele mai inspirate cadouri, surprinde-o cu un medalion vintage care nu lasă loc de îndoială, accesorizat cu charmuri colorate.


Pentru colega de serviciu


 

 
 Medalion personalizat Pomul Vieţii,
karine.ro, 82 de lei
Medalion personalizat Easter,
karine.ro, 91 de lei

Darurile pe care le oferi spun la fel de mult despre tine cât şi despre persoana pe care îţi doreşti să o surprinzi, aşa că va trebui să depui puţin efort în cadoul pentru colega cu care formezi întotdeauna o echipă bună la serviciu. Dacă are o personalitate rezervată şi apreciază eleganţa urbană, nu-i deloc greu să spargi gheaţa dintre voi cu o brăţară monocromă în care vei adăuga charmurile care o definesc, potrivită pentru orice tip de ţinută. În schimb, dacă firea ei exuberantă se reflectă în stilul pe care îl adoptă, o brăţară personalizată și un medalion cu charmuri colorate îi vor fi cu siguranţă pe plac!

De cele mai multe ori, obiectele mici sunt cele care ascund cea mai mare semnificaţie, iar sărbătoarea Paştelui este prilejul perfect să îţi manifeşti recunoștința faţă de persoanele dragi! Accesează magazinul online Karine.ro şi descoperă gama completă de brăţări, medalioane, pandantive şi accesorii în care poți adăuga charmuri personalizate, pentru a le surprinde pe femeile speciale din viaţa ta cu bijuterii care spun poveşti!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!