8 lucruri pe care nu ar trebui să le porți în zile ploioase

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Întotdeauna este bine să ne pregătim pentru a avea ținute corespunzătoare și să evităm anumite haine și accesorii, care ne pot da mare bătaie de cap pe vreme ploioasă. 

Dacă nu vrem să avem parte de tot felul de evenimente neplăcute, precum noroi pe hainele noastre impecabile sau dificultăți de a trece printr-o baltă perfidă este bine să evităm câteva articole vestimentare și accesorii, atunci când ieșim afară și este vreme întunecată. Descoperă-le în galerie și pune-le deoparte pentru zilele călduroase. 

Hainele albe

Hainele albe

Chiar dacă rochia albă este trendul anului, nu este cazul s-o porți când plouă afară. De fapt, nici o haină albă nu este recomandată pe vreme ploioasă. pe lângă că se poate murdări foarte tare, există și riscul să devină transparentă când se udă și să ne pună într-o situație stânjenitoare. 

Sursa foto: Pinterest

Pantofii cu toc

Pantofii cu toc

Tocurile înalte sunt foarte șic, dar pot să-ți mari bătăi de cap când plouă cu găleata. Poți aluneca și poți avea accidente foarte neplăcute, pe lângă fapul că te uzi foarte rău la picioare. Încălțămintea comodă este absolut necesară, atât pentru confortul, cât și pentru siguranța ta. 

Accesoriile exagerate

Accesoriile exagerate

Stilul minimalist este cheia pentru a te simți confortabil și a arăta bine, în ciuda ploii. Este mai bine să eviți cerceii lungi, lanțurile și brățările extravagante, pentru că riști să le deteriorezi sau să le rupi pe vreme ploioasă. 

Rochițele vaporoase

Rochițele vaporoase

Astfel de articole vestimentare arată foarte șic, dar sunt un adevărat pericol în zilele cu ploaie și vânt când zboară în diverse direcții sau se lipesc mult prea voluptos de corpul tău. 

Surse foto: IStock, Pinterest

Articolul urmator De ce nu trebuie sa-ti pese ce marime porti la haine: 3 motive pentru care sa nu mai pui presiune pe tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.