Accesoriul care te face mai frumoasă

Accesoriul care te face mai frumoasă

Ionelia Olteanu

Calitățile unei femei ies la iveală în orice situație, iar bărbații sunt cuceriți de acest lucru. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, indiferent de părerile celor din jur, iar ea face tot ceea ce poate pentru a-și scoate în evidență trăsăturile.

Din fericire, există o mulțime de trucuri la care femeile apelează pentru a se pune în valoare și pentru a atrage atenția celor din jur. Atât machiajul, cât și accesoriile le stau la dispoziție și le ajută să aibă mai multă încredere în ele!

fata cu ochelari

Uite care este accesoriul ce te face mai frumoasă!

Au fost realizate mai multe cercetări în acest sens, iar în cele din urmă am descoperit acel accesoriu care face mai frumoasă orice femeie. Cu siguranță, acum ți-au trecut prin cap foarte multe lucruri și te-ai gândit la obiectele de care tu te folosești pentru a te simți atractivă. Ei bine, află că ochelarii de soare sunt accesoriul care contribuie semnificativ la aspectul plăcut al unei femei. Așadar, vei reuși să te protejezi de soarele puternic și în același timp să arăți bine.

Explicația rolului lor constă într-o percepție la nivel social, care demonstrează că purtarea ochelarilor de soare te face să fii mai atrăgătoare.

Există patru motive esențiale, care te vor convinge că în această vară nu trebuie să îți lipsească sub nicio formă ochelarii de soare.

1. Simetria

S-a descoperit faptul că o caracteristică pe care societatea o atribuie noțiunii de atractivitate este simetria. Din păcate, nimeni nu are o față perfect construită din punct de vedere simetric. Toate femeile se confruntă cu mici imperfecțiuni, dar acestea pot fi ușor ascunse cu ajutorul ochelarilor de soare. Structura feței devine mai echilibrată, iar fizionomia este îmbunătățită.

2. Misterul

Atunci când cineva vrea să te cunoască mai bine te va privi în ochi, pentru că își va da seama de foarte multe lucruri legate de personalitatea ta: încrederea, sinceritatea sau inteligența. Vei deveni automat o prezență mult mai interesantă dacă privirea îți va fi umbrită. Misterul pe care îl emani va stârni curiozitatea bărbaților, care vor dori să te descopere și să te cunoască așa cum ești de fapt. Un studiu recent a dovedit faptul că femeile care preferă să se ascundă sunt mult mai atractive pentru un bărbat.

fata cu ochelari de soare

3. Încrederea

Purtarea ochelarilor de soare mai oferă și alte beneficii. Ascunderea ochilor presupune mascarea identității, așa că ai tendința de a fi mai îndrăzneață și încrezătoare, având curajul de a face lucruri la care nu te-ai fi gândit. De exemplu, te vei simți mult mai în largul tău să vorbești cu persoana care te atrage.

4. Factorul cool!

Trebuie să recunoaștem că ochelarii de soare au un farmec aparte, pe care nu îl vor pierde. Sunt un accesoriu relativ modern, care a fost introdus în jurul anilor 1920, dar succesul lor s-a putut observa câțiva zeci de ani mai târziu. Înainte de comercializare, ochelarii au fost folosiți ca protecție în sporturile extreme sau pentru ca vedetele de la Hollywood să nu fie recunoscute de paparazzi. Așadar, s-ar putea spune că elementul glamour s-a păstrat până în zilele noastre.

Poți fi frumoasă chiar și în zilele călduroase de vară, dacă ținuta îți va fi completată de o pereche de ochelari de soare, care te vor învălui în mister și eleganță!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cu ce se curăță gențile din piele, ca să le păstrezi ca noi
Cu ce se curăță gențile din piele, ca să le păstrezi ca noi
Ești frumoasă sau deșteaptă?
Incepe quiz
Ești frumoasă sau deșteaptă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.