Accesoriul pe care nimeni nu îl mai poartă în 2018

Accesoriul pe care nimeni nu îl mai poartă în 2018
Redactor Andreea Baluteanu

Tendințele din 2018 sunt caracterizate printr-o diversitate și o versatilitate de care moda nu s-a mai bucurat de multă vreme. Se poartă influențe din anii 2000, dar și din decadele 90, 80 și 70, sunt aduse la rang de cinste pantofii și gențile albe, costumele sau, dimpotrivă, pastelurile.

Însă există și un accesoriu care nu mai are nicio șansă în tendințele anului 2018. Toate fashionistele au renunțat la el, stiliștii care îl adorau înainte îl evită acum cu înțelepciune, iar modelele se țin departe de el. Ne pare rău dacă încă se regăsește în cutia ta cu bijuterii sau dacă mai apelezi la el cu dragoste tardivă, deoarece choker-ul și-a luat adio de la poziția de favorit al modei.

Sursă foto: Pinterest

Prin urmare, orice sentimente ți-ar trezi imaginea de mai sus, trebuie să știi că e pur și simplu interzisă în 2018! Ca să îți mai îndulcim însă renunțarea la atât de iubitul choker, îți prezentăm în galerie cele 11 accesorii care fac ravagii în acest an! Investește în ele și îți garantăm că vei uita rapid de lănțișorul destul de dificil de purtat.

Suntem curioase ce părere ai: vei duce dorul accesoriului care nu se mai poartă în 2018 sau ești bucuroasă că moda a renunțat la serviciile sale?

Ochelari de soare delicați Vezi galeria foto » Genți și pantofi transparenți Pălării..pentru orice vreme și stil

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.