Află de ce trebuie să oferi aceste bijuterii cadou de Sf. Constantin şi Elena

Află de ce trebuie să oferi aceste bijuterii cadou de Sf. Constantin şi Elena

Eugenia Dinescu, redactor

Sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena se apropie, iar tu eşti în pană de idei? Pentru a alege un cadou ideal semnificaţia numelor îţi poate da mai multe indicii decât ai putea bănui la prima vedere!  

Dacă te afli în căutarea cadoului perfect, nu căuta mai departe: magazinul Accent Bijuterii ţi-a pregătit o mulţime de idei chic cu care să îi surprinzi pe cei dragi! Află ce pietre semipreţioase se potrivesc în funcţie de nume şi oferă cel mai inspirat cadou!

Pentru Constantin -  cel care este ferm, hotărât, statornic

Butoni din argint,
comaccent.ro, 175 de lei 157.50 de lei
Breloc din argint,
comaccent.ro, 365 de lei 328.50 de lei

Dacă plănuieşti să surprinzi o persoană care poartă numele de Constantin sau un derivat al acestuia, piatra lunii şi argintul reprezintă detaliile perfecte. Determinarea care îi caracterizează pe sărbătoriţii zilei va fi subliniată de o pereche de butoni sau accesorii mai subtile, dar pregnante, precum un breloc cu simboluri dacice.

Inel din argint cu piatra lunii,
comaccent.ro, 339 de lei 305.10 lei
Cercei din argint cu piatra lunii,
comaccent.ro, 99 de lei 89.10 lei

Pentru a stimula puterea de a lua decizii şi claritatea în gândire ale sărbătoritelor, contează pe piatra lunii. Irizaţiile ei nu sunt doar un detaliu chic, dar stimulează și capacitatea de percepţie şi creativitatea purtătoarelor, două atribute care le ajută să fie flexibile în gândire şi să privească imaginea de ansamblu.

Broşă din argint cu turmalină,
comaccent.ro, 330 de lei 297 de lei
Brăţară din argint cu turmalină,
comaccent.ro, 590 de lei 531 de lei

De asemenea, turmalina este o altă opţiune care ar trebui să se afle pe lista ta de shopping, dacă plănuieşti să surprinzi o prietenă care poartă numele de Constanţa, Tina sau un alt derivat al numelui Constantin. Frumuseţea turmalinei nu rezidă doar în montura de argint şi diversitatea culorilor în care se găseşte, dar şi în proprietatea de a stimula vitalitatea şi energia! Cine nu s-ar bucura să primească un asemenea cadou?

Pentru Elena – rază de soare, lumină

 
Brăţară din argint cu piatra soarelui,
comaccent.ro, 379 de lei 341 de lei
 Pandantiv din argint cu piatra soarelui,
comaccent.ro, 139 de lei 125.10 lei

Piatra soarelui este o alegere naturală pentru sărbătoritele zilei, al căror nume semnifică lumină sau raze de soare. Folosită de vikingi încă din cele mai vechi timpuri pentru orientarea în largul mării, piatra soarelui îşi va folosi proprietatea de a ghida şi în beneficiul purtătoarelor sale. O calitate de care o Elena care se află într-o etapă a vieţii în care se redescoperă pe sine va beneficia din plin!   

   
 Pandantiv din argint cu ametist,
comaccent.ro, 229 de lei 206.10 lei
 Inel din argint cu ametist,
comaccent.ro, 199 de lei 179.10 lei

O altă piatră semipreţioasă care poartă noroc sărbătoritelor este ametistul, recunoscut pentru proprietatea sa de a aduce echilibru şi stabilitate. Fie că este montat într-un inel elegant sau o piesă statement, precum un pandativ încrustat cu pietre faţetate, ametistul este ideal dacă sărbătorita pe care îţi doreşti să o surprinzi are nevoie de mai multă armonie. În plus, nu putem nega nici efectul  chic al ametistului: în nuanţe de violet sau lila, bijuteriile cu ametist sunt adiţia perfectă în caseta de bijuterii a oricărei femei!

Vrei să descoperi mai multe bijuterii cu pietrele care le aduc noroc sărbătoriţilor din 21 mai? Accesează magazinul online Accent Bijuterii sau vino în showroomul din Piaţa Romană şi descoperă colecţia completă de bijuterii şi accesorii din argint!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.