Alcătuirea unei garderobe de calitate cu orice buget - Rochii de seară ieftine marca Larysa.ro

Redactor Divahair.ro

Fie că sunteți sau nu pasionate de hainele elegante, este recomandat ca în garderobă să existe ținute de seară din materiale deosebite, specifice evenimentelor care impun un anumit cod vestimentar și postură dorită în cadrul acestor celebrări.  

Pentru alegerea unor rochii de seară ieftine precum cele de aici -care se așează armonios pe corp-trebuie să luați în considerare materialul din care sunt confecționate, precum și alte materiale auxiliare importante, precum sistemul de închidere, căptușeala sau accesoriile aplicate. 

Rochii de seară în trend – Principalele modele care nu se demodează niciodată

Oricât de capricioasă și nestatornică pare că ar fi moda, există piese vestimentare de bază care își păstrează locul special în garderoba feminină, o categorie relevantă fiind rochiile.

Rochiile midi  

Realizate din materiale prețioase, precum catifea și tafta, pe lângă faptul că nu se demodează odată cu noutățile apărute în modă, rochiile din materiale precum catifea, tafta sau jacquard conferă un aer prețios și unic purtătoarelor, putând fi îmbrăcate la diferite petreceri, de tip: aniversări, nunți, botezurilor. 

Rochiile lungi 

Sunt îndrăgite de foarte multe femei, iar rochiile lungi asigură somptuozitatea prezenței la orice eveniment, amintind de petrecerile cu regi și regine.  

Fără mâneci, cu mâneci scurte sau lungi, cu trenă sau asimetrice, rochiile de seară lungi garantează o aparație unică de fiecare dată. 

Rochii brodate  

Deloc simple, rochiile brodate se remarcă prin individualitate, creativitate și viață oferită oricărei ținute de seară.  

Dacă se optează pentru alcătuirea unei ținute de seară cu o rochie brodată, se va renunța la accesorizarea puternică.  

Rochiile cu broderii fine sunt un element puternic, care nu mai are nevoie de completarea cu bijuterii masive sau pantofi cu toc foarte înalt – o pereche de sandale simplă, asortată culorilor de pe rochie este mai mult decât suficientă pentru menținerea echilibrului.     

Specialiștii Larysa.ro-Recomandări utile de achiziție pentru apariții spectaculoase 

Când este vorba de achiziția articolelor de îmbrăcăminte, cele mai importante aspecte țin de selectarea modelelor care scot în evidența calitățile și care ascund micile imperfecțiuni, fiind deosebit de importante următoarele: 

  •  Efectuarea măsuratorilor – Ca și în cazul pantofilor, este important să va măsurați ori de câte ori achiziționați un produs nou;
  •  Determinarea culorilor preferate și care avantajează – În cele mai frecvente cazuri, culorile preferate sunt și cele care avantajează purtătoarele, scoțând în evidență: culoarea părului, tenului, ochilor etc;
  •  Alegerea modelelor potrivite proporțiilor – La fel de important ca selectarea unei rochii cu măsură corectă, a ține cont de proporțiile corecte este esențial.  Astfel nu toate persoanele pot purta rochii lungi cu trenă sau rochii foarte scurte, rochii strălucitoare sau foarte încărcate.    

Recomandările specialiștilor sunt orientative, clientele magazinului Larysa cunoscând foarte bine modelele și materialele preferate, care să completeze stilul pe care și l-au creat de-a lungul anilor.  

Consultați catalogul cu rochii de seară ieftine, create cu grijă în România, în atelierele de creație vestimentară și confecții Larysa.  

Pentru orice detalii suplimentare, puteți utiliza chat-ul integrat pentru a îmbunătăți relația cu clienții sau puteți intra în legătură directă cu unul dintre reprezentanții Larysa.ro la numărul de telefon: 

0722 219 375 

Date de contact 

  •  E-mail – contact@larysa.ro
  •  Adresă Showroom – Complex Doamnă Ghica Plaza, Bl. G-parter, spațiu comercial G1, București – Sector 2
  •  Program: Luni – Vineri 09:00 – 18:00
Articolul urmator Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.