Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Andreea Esca nu are voie, prin contract, să își modifice lookul. Și totuși, tot a păcălit trustul și a făcut MAREA SCHIMBARE!

Otilia Geavlete

Poate v-ați întrebat cum de Andreea Esca și-a păstrat, de-a lungul anilor, o înfățișare neschimbată, în vreme ce alte vedete au trecut prin numeroase modificări de look. Realitatea este că Andreea Esca este mai mult decât un nume sau o persoană, ea este un adevărat brand, imaginea puternică și impunătoare a știrilor ProTV de peste 20 de ani.

andreea esca in prezent

Sursa foto: Instagram 

Ca atare, îndrăgita prezentatoare TV nu are voie, prin contract, să facă schimbări radicale de imagine. Din primul moment când a rostit celebrele cuvinte „Bună seara, România! Bună seara, București!”, la 1 decembrie 1995, Andreea este nelipsită din peisajul știrilor românești, iar chipul său a devenit un simbol pentru telespectatori. 

Schimbările de look ale Andreei Esca, mici stilizări ale coafurii

Andreea Esca a purtat întotdeauna același tip de coafură, un bob scurt, perfect aranjat. Este adevărat că în liceu avea părul foarte lung și des, șaten închis. Prezentatoarea mărturisește că a acceptat cu greu să i se facă șuvițe și nu concepea să fie blondă. Coafeza i-a explicat însă că o culoare închisă înăsprește chipul, motiv pentru care vedeta a ajuns treptat la nuanța de blond pe care o are astăzi.

La început, părul Andreei Esca era șaten castaniu

andreea esca 1995

Sursa foto: Pinterest

La mijlocul anilor '90, coafura Andreei avea un aer franțuzesc, cu părul tuns bob, dar cu o nuanță naturală, de șaten-deschis, ușor castaniu. La vremea aceea era o necunoscută și nimeni nu se aștepta să aibă o carieră îndelungată la pupitrul Știrilor ProTV, devenind o adevărată emblemă.

Părul vedetei a căpătat reflexii arămii

andreea esca in 1999

Sursa foto: Pinterest

În perioada 1999-2000, Andreea Esca și-a schimbat puțin lookul, părul ei căpătând ușoare reflexii arămii. De asemenea, celebrul bob scurt al prezentatoarei TV „s-a lungit” până la umeri, dar nu pentru mult timp, vedeta revenind la lungimea clasică, până la bărbie, în anul 2001. 

Din 2003, Andreea Esca a ales blondul

 andreea esca cu fiica

Sursa foto: Pinterest

De peste 15 ani, Andreea Esca a rămas fidelă bobului scurt și diferitelor nuanțe de blond, din ce în ce mai deschise. Vedeta a mai presărat însă mici schimbări în coafura sa „protocolară”, cum ar fi buclele sau tunsoarea în scări.

Coafura cu bucle din 2009 i-a surprins plăcut pe admiratori. Aceștia au felicitat-o pe vedetă pentru schimbare și au apreciat că noul look o întinerea. 

andreea esca bucle 2009

Sursa foto: Pinterest

În 2010, Andreea Esca și-a schimbat din nou coafura. Ea a ales, desigur, tot un bob, dar de această dată în scări, până la bărbie. 

andreea esca tunsoare scari 2010

Sursa foto: Pinterest

Deși coafura sa bob a rămas aproape neschimbată de-a lungul timpului, în prezent, Andreea Esca, în vârstă de 47 de ani, a optat pentru un blond foarte deschis, care îi îndulcește trăsăturile și i se potrivește de minune.

Surse foto: Pinterest, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!