Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Au început înscrierile la V for Vintage #19

DivaHair

Au început înscrierile pentru ediția cu numarul 19 a târgului de design contemporan și cultură vintage V for Vintage.

Înscrierile durează până pe 15 octombrie și se adresează tuturor celor care dețin un brand de design vestimentar, design de bijuterie, design de accesorii, design de obiect, vintage autentic.

 v for vintage magazin

V for Vintage este platforma conectată la piața de design contemporan care continuă tradițiile și îi susține pe cei la început de drum. La fiecare ediție studenții expun colecții dedicate și instalații în secțiunea Future Design, un spațiu dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara.

Înregistrarea aplicației la V for Vintage #19 se face prin completarea formularului de pe site http://www.vforvintage.ro. Înscrierea se face pe baza unui portofoliu de minim 10 piese create conform temei ediției: Venus as a boy.

 v for vintage eveniment

Tema V for Vintage #19 propune reinventarea femeii moderne prin filtrul modei masculine, readaptarea siluetei dincolo de menirea inițială, depășirea liniei deja fine dintre stilul ei și al lui. Problemele legate de alegerea pieselor în funcție de gen sunt complet anihilate — în acest sezon, orice este permis. Canoanele de frumusețe se extind, iar standardele sociale se dispersează, lăsând frâu liber imaginației și creativității.

Criteriile de selecție ale portofoliilor din sectiunea de design contemporan sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea direcției dată ca temă, viziune. Selecția portofoliilor se face dupa încheierea perioadei de înscriere de către un juriu cu expertiză.

 afis v for vintage

Formularul de înscriere este pe www.vforvintage.ro/fair/inscriere-targ/

Data limită de înscriere este 15 OCTOMBRIE 2017.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!