Bijuteriile masive cuceresc trendurile! 8 accesorii gotice pe care trebuie să le porți

Bijuteriile masive cuceresc trendurile! 8 accesorii gotice pe care trebuie să le porți

Redactor Andreea Baluteanu

Într-o societate în care suntem tot mai încurajați să ne manifestăm personalitatea, unicitatea și individualitatea, bijuteriile capătă și ele tot mai multă substanță. Nu ne mai dorim sub nicio formă să arătăm ca toți ceilalți, respingem uniformitatea și visăm la podoabe care nu doar să completeze și să se potrivească cu hainele noastre, dar să ne spună și povestea, să ne reflecte atitudinea, credințele și valorile în strălucirea lor nepieritoare.

Iar accesoriile gotice se integrează perfect în acest trend. Azi ți-am pregătit modelele de bijuterii care îți vor transforma apariția într-una de neuitat. Descoperă podoabele masive cu care vei cuceri sufletul toamnei 2019!

Spirit gotic: 8 accesorii masive pentru ținute pline de personalitate

Apărut mai întâi ca un curent hedonist în care accentul era pus pe religie și pe erotism, goticul s-a transformat azi într-o abordare mai curând filosofică. Discutând despre viață și moarte, misticism și magie, goticul reflectă înclinația spre independență de constrângeri, spre libertate socială și spirituală și spre rebeliune.

Spirite tinere și incandescente, adepții goticului sunt eternii rebeli, cei care nu se sfiesc să lupte pentru a construi lumea la care visează, cei care au credințe, valori și idealuri proprii, cel mai adesea diferite de sensul în care evoluează societatea. Dacă aștepți un set de criterii care să garanteze apartenența la curentul gotic, află că nu există: goticul însuși înseamnă sfidarea regulilor și a normelor.

Dacă simți că spusele de mai sus te caracterizează sau dacă pur și simplu tânjești spre un strop de libertate în multitudinea de îndatoriri zilnice, atunci bijuteriile gotice sunt răspunsul. Colecția Gotica de la Accent Bijuterii îți pune la dispoziție acele bijuterii masive care te vor face altfel, mai puternică, mai independentă, mai strălucitoare și mai rebelă, mai fidelă ție însăți și mai puțin celorlalți. Tradu tendințele de pe podium în ținutele tale cu ajutorul pieselor de mai jos!

Inele

Inel din argint Ochiul lui Horus  

Umple-ți degetele de inele, toate cu semnificaţie, firește, și vei fi întruchiparea spiritului goth. Nu alege doar ce ți se pare că se poartă, optează pentru acele bijuterii al căror simbol rimează cu tine sau cu personalitatea ta.

Ai nevoie de protecție față de spiritele malefice din jurul tău? Conjugă Ochiul lui Horus pentru a te apăra. În tradițiile antice se credea că Ochiul lui Horus poate prinde viață și va secera pe oricine are intenții rele împotriva ta. Regăsit frecvent pe amuletele din mormintele regale, Ochiul lui Horus este o alegere excelentă de bijuterie masivă și plină de semnificații. Poartă cu mândrie și cu liniște în suflet, știind că ești protejată. Va arăta minunat ca unic accent alături de o rochie diafană și o jachetă din piele biker.

Mister, putere, îndeplinirea propriului destin: păianjenii ne demonstrează cum ne putem clădi viața pe care ne-o dorim, pânză pe pânză. Doar urmărește-l cum își țese opera de-o viață și vei simți în tine o liniște și o încredere molipsitoare. Firește, păianjenul e un simbol gotic și datorită fascinației pe care o are față de locurile întunecate, așa că nu ezita să îl inviți pe un superb inel din argint din colecția Gotica. Îmbracă alături de o fustă de piele până la genunchi și de un pulover moale și pufos.

Inel din argint păianjen pe pânză

Pandantive

Te sfătuim să îți faci provizii de lănțișoare în toamna 2019, deoarece colecția de pandantive de la Accent Bijuterii e plină de comori gotice pe care abia așteptăm să le atârnăm la gât. Iată cum sună alegerile noastre!

Ceea ce deosebește Steaua lui Melchizedek de multe dintre simbolurile creștine este universalitatea sa. O regăsim în picturile bisericești din Evul Mediu catolic, dar și la celți, la mormoni sau în unele state musulmane. Conform legendei, cele 8 colțuri semnifică fiecare ramură a existenței: pământ, apă, aer, foc, eter, spirit, inteligenţă şi ego. Realizat din argint masiv 925%, pandantivul este o adevărată operă de artă, care se va potrivi cu rochiile tale pline de personalitate.

Pandantiv din argint Steaua lui Melchizedek

O cruce gotică va fi exact acea bijuterie de care ai nevoie. Mai ales dacă ești credincioasă, vei resimți vibrațiile sale puternice, profunde, ca venind de pe o altă lume. Realizată tot din argint masiv 925%, crucea gotică poate fi și trebuie asortată la orice ținută deoarece este mai mult decât un trend. E un simbol al spiritualității tale, al bogăției vieții interioare!

Pandantiv din argint cruce gotică

Goticul poate fi și romantic! Dacă bijuteriile masive și întunecate nu sunt neapărat feblețea ta, cu siguranță pandantivul de mai jos îți va trezi un zâmbet larg și luminos pe buze. Afișând un soare și o lună care se pot atinge numai pe pielea ta, bijuteria are acel aspect neprelucrat, raw, specific goticului, dar plin de sensibilitate. Asociază cu o rochie diafană din dantelă neagră și cu transparențe, pentru mai multă personalitate.

Pandantiv din argint soare, lună

Brățări

Lasă-le să îți zornăie la mâini și bucură-te că marchezi trecerea ta prin lume cu un zgomot atât de plin de semnificații. Uite ce am ales noi în toamna 2019!

Dacă erai de părere că Daenerys Targaryen, Regina Dragon din „Urzeala tronurilor”, ar fi trebuit să rămână pe Tronul de Fier, atunci așază-ți la încheietură brățara din argint cu chip de dragon și proclamă-ți loialitatea față de ea. Realizată din argint masiv 925%, bijuteria este operă de artă gotică ce îți va atrage numai complimente. Poartă cu o maletă și o pereche de culottes și așa vei aduce goticul la birou!

Brățară din argint dragon

Dacă dragonul nu vorbește pe limba sufletului tău, poate că o va face șarpele! Brățara împodobită cu vietatea mitică reprezentantă a cunoașterii și a înțelepciunii este sofisticată și plină de putere, exact ca purtătoarea sa. Realizată tot din argint 925%, va fi o splendoare care îți va da aura unei urmașe a alchimiștilor din epoca goticului. Poartă precum o vrăjitoare a epocii moderne, cu o rochie mulată de catifea și coliere somptuoase la gât.

Brățară din argint șarpe

Dacă jinduiești la o podoabă gotică mai subtilă, care să emane aceleași energii profunde, dar să se dovedească mult mai ușor de asortat la outfiturile tale, îți recomandăm Brățara din argint cu bile și simboluri. Prelucrată din același argint masiv 925%, îți va da putere cu atingerea ei plină de magnetism și te va face să rezonezi cu aceeași intensitate. O poți purta cu absolut orice!

Brățară din argint bile, simboluri

Acestea sunt bijuteriile pe placul toamnei 2019: podoabe masive inspirate de arta gotică, pline de energie și de vibrații atemporale. Împodobește-ți ținutele cu accesorii despre care știi că nu au cum să treacă neobservate și apariția ta va fi mereu altfel, unică, specială! Descoperă colecția Gotica la Accent Bijuterii!

Surse foto: Accent

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.