Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Bijuteriile personalizate sunt în trend în toamna 2018. Iată 5 modele cărora nu le poţi rezista!

Marţi, 14.08.2018
de Andreea Baluteanu

E de la sine înţeles că adorăm bijuteriile, dat fiind faptul că ne creionează o apariţie unică, cu totul şi cu totul specială. Accesoriile sunt modalitatea de a ne diferenţia de cei din jur, încărcate de valoare spirituală, evidenţiindu-ne personalitatea. Dacă ne place să schimbăm hainele odată cu venirea oricărui sezon nou, bijuteriile le păstrăm pentru toată viaţa.

Iar dragostea e şi mai mare atunci când la mijloc sunt bijuterii personalizate! Ne-am săturat de accesorii comune care, oricât de frumoase ar fi, nu ne mai evidenţiază aşa cum ne dorim, aşa că în toamna 2018 preferăm acele bijuterii ale noastre şi numai ale noastre. Iată care sunt cele 5 modele must-have acum!

5 bijuterii personalizate de care te vei îndrăgosti în toamna 2018

Bijuteriile personalizate sunt trendul momentului! Ne amintesc de colierele cu litere, din care ne formam mândre numele în anii '90, decada regină a trendurilor actuale. Însă în toamna 2018 noi îţi recomandăm să mizezi pe stil, distanţându-te puţin de caracterul jucăuş al accesoriilor la modă acum mai bine de 20 de ani.

Cele mai rafinate, mai cuceritoare şi mai emblematice bijuterii personalizate se regăsesc pe emergold.ro, magazinul online care ne tentează cu accesorii superbe, puternice, vibrante, ce vin precum o completare a personalităţii noastre! Vei suspina de fericire când te vei regăsi înconjurată de cele mai frumoase coliere, cercei şi brăţări, atât pentru tine, dar şi pentru copii!

Iată la ce ne-am gândit!

Colier Plăcuţă Love din Aur

Atunci când iubim din tot sufletul, vrem ca toată lumea să ştie că inima ne e plină de dragoste şi să cunoască şi numele persoanei care ne-a vrăjit. Este impulsul care stă în spatele tatuajelor gravate cu numele iubitului, obicei pe care noi nu îl recomandăm totuşi. Cu totul altfel stau lucrurile în cazul superbului colier cu plăcuţă din aur Emergold.

Cu o inimioară care ne cucereşte imediat cu designul ei adorabil, colierul poate fi personalizat prin gravarea pe plăcuţă fie a iniţialelor celui iubit, fie a numelui său sau a unei forme de alint. Totul e să încapă în spaţiul restrâns! Dar superbul colier nu trebuie privit doar ca o expresie a dragostei faţă de partenerul tău de viaţă; poate fi la fel de bine un cadou pentru cea mai bună prietenă a ta, purtând numele tău!

Colier Plăcuţă Love din Aur

Brăţară plăcuţă cu nume din aur

Se ştie că brăţările se numără printre cele mai dorite bijuterii; simplitatea lor e contagioasă, versatilitatea, cuceritoare, iar semnificaţiile, printre cele mai profunde. Să îţi împodobeşti încheietura e un act de seducţie, dar şi o modalitate de a-ţi exprima personalitatea.

Şi, pentru că azi cinstim acele bijuterii cu semnificaţii profunde, am ales de pe emergold.ro o brăţară cu şnur roşie, considerată a fi din cele mai vechi timpuri protectoare, încărcată de energii spirituale pozitive. Pentru ca brăţara să fie şi mai specială, designul presupune şi plăcuţa din aur pe care poţi grava numele tău sau al celui drag: noi recunoaştem că, de când am intrat în posesia ei, nu ne-am mai despărţit.

Poţi opta pentru o mărime de adult sau de copil a şnurului, pentru aur alb sau galben şi pentru diverse culori ale şnurului.

Brăţară plăcuţă cu nume din aur

Brăţară Bănuţ Iniţială din Aur

Îţi place la nebunie designul brăţării de mai sus, dar preferi un pic mai multă subtilitate? Emergold ne pune la dispoziţie un model personalizabil decorat cu un bănuţ de aur pe care poţi grava iniţiala ta sau a celui drag.

Brăţara e irezistibil de diafană şi de delicată, aşa că va reprezenta un dar perfect pentru un nou-născut. Imaginează-ţi adorabila sa mânuţă împodobită cu brăţara roşie protectoare de rele şi suntem sigure că te vei topi, aşa cum am făcut-o şi noi. Ai de ales între trei tipuri de aur (galben, alb şi roz), ai la dispoziţie trei mărimi (pentru un nou-născut, pentru un copil sau un adult) şi poţi opta pentru mai multe culori ale şnurului (roşu, albastru, roz, negru, mov şi verde). E definiţia bijuteriei personalizate perfecte!

Brăţară Bănuţ Iniţială din Aur

Brăţară Ban Simplu din Aur

Bijuteria de mai jos ne-a făcut în mod irezistibil cu ochiul graţie simplităţii ei copleşitoare! Şnurul se prinde în jurul încheieturii, putând fi adaptat în funcţie de dimensiunile tale, iar bănuţul simplu din aur poate fi gravat cu iniţiala ta sau a persoanei iubite.

Poţi alege bijuteria personalizabilă din imagine, în nuanţe de negru, deoarece îţi oferă posibilitatea de a fi asortată la orice ţinută, sau poţi opta pentru diverse culori: roşu, albastru, roz, maro, mov sau verde. De asemenea, Emergold îţi oferă bijuterii în trei dimensiuni standard, pentru copii, femei sau bărbaţi, şi gravarea gratuită. E cel mai simplu pas către bijuteria perfectă, a ta şi numai a ta!

Brăţară Ban Simplu din Aur

Brăţară Trifoi din Aur

Nu vrei o brăţară, ci un veritabil talisman care să atragă norocul şi bunăstarea în viaţa ta? Atunci brăţara decorată cu un trifoi din aur te aşteaptă să îţi ofere toate darurile sale speciale. Pandantivul trifoi e recunoscut drept un simbol al norocului în multe culturi, fiind extrem de popular în întreaga lume.

Trifoiul din aur va arăta perfect cu o iniţială gravată pe el, pentru a căpăta şi mai multă putere. Aşa cum te-am obişnuit, Emergold îţi uşurează alegerea, oferindu-ţi brăţări pentru copii, femei sau bărbaţi, din aur galben, roz sau alb, în diverse culori de şnur. Accesează magazinul online şi fă cunoştinţă cu favorita ta!

Brăţară Trifoi din Aur

Ţinutele pline de imaginaţie ale toamnei 2018 se potrivesc doar cu bijuterii personalizate! Imprimă-ţi nu doar stilul, ci şi sufletul şi personalitatea asupra accesoriului tău drag şi descoperă cele mai frumoase modele pe emergold.ro! Ai la dispoziţie bijuterii pentru copii, brăţări, coliere, cercei, brăţări cu şnur; cu alte cuvinte, tot ce are nevoie o fashionistă pentru a se remarca aşa cum trebuie! În plus, gravarea e gratuită, aşa că e musai să profiţi cât mai repede de ofertă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!