Brandul românesc de haine Noria Anis lansează colecţia „ALLURE”

Brandul românesc de haine Noria Anis lansează colecţia „ALLURE”

Redactor Divahair.ro

Noua colecţie de toamnă-iarnă Noria Anis poartă numele „ALLURE” şi reprezintă cea de-a doua colecţie lansată în acest an de către brandul românesc de haine premium daywear și cocktail.

În viziunea Noria Anis, femeia „ALLURE” mizează pe feminitate și cunoaste importanța unor piese de bază de calitate în garderobă, cu elemente distinctive, ce pot fi ușor stilizate pentru a se armoniza cu personalitatea ei. Principala recomandare a brandului pentru femeia „ALLURE” în sezonul rece o reprezintă investirea într-un palton cu o croială clasică, din lână, lucrat impecabil, o piesă nouă promovată în colecția actuală.

femeie imbracata in haine elegante

Traversăm o perioadă delicată, în care spațiul nostru privat și cel social se suprapun, iar pentru a putea păstra un echilibru trebuie să ne cultivăm optimismul și să ne exersăm creativitatea. Alegerile noastre vestimentare pot contribui la acest echilibru și ne pot oferi o stare de bine. Am vrut să îmbin creativitatea cu o doză de pragmatism şi de aceea, am ales unele siluete mai discrete, însă cu un element neașteptat”, explică Georgiana Roşca, Designer şi Fondator, Noria Anis.

Colecția toamnă-iarnă „ALLURE” by Noria Anis prezintă o direcție creativă, definită prin siluete rafinate cu un twist contemporan şi încorporează două linii creative, una pentru articole de zi premium, compusă din rochii-cămașă, rochii petrecute, paltoane, accesorii lucrate în totalitate manual iar cea de-a doua linie este caracterizată de articolele de cocktail. Accentul este pus pe o feminitate modernă, astfel notele feminine și masculine se îmbină discret, de la rochii petrecute și siluete fluide, la rochii sacou și paltoane cambrate cu revere ascuțite.

Gulerele tricotate manual sunt o semnătură a brandului Noria Anis pentru sezonul rece. Acestea sunt gândite pentru a completa ținuta într-un mod neașteptat sau pentru a fi oferite în dar, fiind accesoriu statement, iar pentru acest sezon, brandul propune noi variante de culori. Colecţia „ALLURE” aduce în atenţie o altă piesă esenţială pentru sezonul rece, paltonul din lână, item care rezonează cu feminitatea modernă, misterioasă şi autentică.
Piesele vestimentare din colecţia toamnă-iarnă „ALLURE” sunt realizate din materiale premium atent selecționate: lână, stofă, vâscoză satinată și lână merinos pentru accesorii. Croiul pieselor este unul atemporal, cu elemente inspirate din moda anilor '60-70 (decolteu pătrat, mâneci bufante, gulere și revere ample) reactualizate într-o formă modernă și mixate cu semnătura brandului: mânecile cu volum, lungimile midi și nasturii decorativi.
În plus, brandul Noria Anis atribuie o atenţie deosebită detaliilor care sunt gândite pentru a întregi colecția și a aduce un plus de valoare pieselor prin funcționalitate. Paltoanele au buzunare cu clapă sau refileți, rochiile au cordoane ce marchează talia, gulere și fente cu nasturi metalici.

Şedința foto s-a desfăşurat într-o locație cu un decor retro, ce îmbină elemente de mobilier din mai multe decade şi a fost preferată pentru a completa mood-ul general al colecției „ALLURE”, caracterizată printr-o eleganță nonșalantă.

Noile piese Noria Anis din colecţia „ALLURE” sunt disponibile online pe https://noriaanis.ro, în showroom-ul din zona Cotroceni, str. Nicolae Turnescu 15, dar și în magazinele partenere.

Despre Noria Anis
Femeia care poartă Noria Anis decide achiziția nu doar din punct de vedere estetic, pune pe primul loc calitatea versus cantitate, se gândește la impactul pe care îl are achiziția respectivă și știe ce implică un produs lucrat cu atenție la detalii. Piesele Noria Anis prezintă o estetică atemporală, silueta feminină și croiuri impecabile. Esenţa brandului Noria Anis este de a susține și de a încuraja femeile să fie încrezătoare în forța lor feminină. Noria Anis este brandul românesc de haine premium daywear și cocktail, care a fost lansat de Georgiana Roşca în anul 2019, în luna mai, odată cu prima colecție. Pentru detalii, vă rugăm accesaţi noriaanis.ro şi pe facebook şi instagram

#NoriaAnis #ALLURE #FW21NoriaAnis

Ce fel de haine de vara ar trebui sa porti ca sa te simti bine?
Incepe quiz
Ce fel de haine de vara ar trebui sa porti ca sa te simti bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.