Care sunt cele mai frumoase culori pentru rochițele pentru fetițe?

Care sunt cele mai frumoase culori pentru rochițele pentru fetițe?

Andreea Constantin

Rochițele pentru fetițe au puterea de a le face pe acestea să fie cele mai frumoase și mai elegante. Dar, sunt și cele care le pune cel mai bine frumusțea și delicatețea în valoare. 

Culorile joacă un rol foarte important atunci când vine vorba despre cum ne îmbrăcăm în viața de zi cu zi. Un lucru perfect valabil și în cazul hainelor pentru copii, fetițe mai ales, care adoră să fie cele mai cochete și cele mai frumoase încă de la o vârstă foarte mică.

Iată care sunt cele mai frumoase culori atunci când vorbim despre rochițele pentru fetițe.

Culorile mai dulci sau mai calde

Rochiile de la Nannie în nunațe de roz, de alb sau de nude sunt cele mai frumoase datorită sobrietății și purității pe care le simbolizează.

Rozul. Este prima nuanță ce ne vine în minte atunci când ne gândim la o rochie pentru fetițe, o nuanță foarte dulce și delicată. Este o nuanță foarte frumoasă și pentru fuste sau cămăși. Dar, o rochie în această nuanță va avea un efect remarcabil. În plus, rozul este o culoare tradițională pentru fete sau fetițe.

Albul. La fel ca și rozul, albul ne duce cu gândul la puritate și dulceață. Dar, este extrem de popular, mai ales datorită faptului că simbolizează inocența. Este o culoare care arată cel mai bine pe rochițe, fetițele arătând cu ajutorul ei ca niște mici prințese.

Nude. Este o nuanță foarte frumoasă, delicată și ea, care ne duce cu gândul la caracterul delicat și feminin. Este foarte eficientă pentru a transmite delicatețea în mod natural. 

Culorile care transmit veselie

Dacă vrei ca fetița ta să poarte culori la fel de vesele ca și ea, mizează pe nuanțele mai vii. Mai ales cele de roșu, de galben și de portocaliu. Simbolizează energia și dinamismul. Înainte de toate, fetițele sunt pline de energie și de vitalitate. 

Dacă vorbim despre combinațiile de culori sau despre rochii cu imprimeuri cu diferite motive, se pot combina nuanțele mai calde, mai ales galbenul, roșul sau portocaliul. Culorile mai reci- verde, albastru sau violet nu ar trebui excluse nici ele. În general, acest stil este cel mai potrivit pentru rochii. De exemplu, poate fi vorba de o rochie în:

- albastru cu buline galbene;

- roșu cu buline albe;

- alb sau galben cu frunze verzi.

Dar, poți să ții cont și de tenul fetiței atunci când alegi o rochie pentru aceasta. Dacă are un ten mai măsliniu, atunci poți miza pe nuanțe de verde, de roz caramel, de turcoaz sau de lavandă. Dar, dacă are un ten mai rozaliu, poți miza și pe nuanțe de galben deschis, albastru ciel, albastru murdar sau roz perlat. 

Articolul urmator
Trendul mermaidcore a făcut „valuri” la Oscar 2024. 8 staruri care l-au purtat fabulos
Trendul mermaidcore a făcut „valuri” la Oscar 2024. 8 staruri care l-au purtat fabulos
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.