Casa de modă Versace - produse de parfumerie și cosmetică

Redactor Divahair.ro

Marca italiană Versace este în prezent una dintre cele mai renumite din lume. A fost fondată de familia Versace, reprezentată de frații Gianni și Santo.

Istoria mărcii Versace

Apariția brandului datează din 1978, tocmai atunci cei doi frați au decis să cucerească lumea modei. Logo-ul mărcii comerciale era imaginea Medusei Rondanini, ca simbol al frumuseții și farmecelor fatale.

versace

În același an, a avut loc la Milano primul spectacol al colecției de îmbrăcăminte pentru femei. Imediat după el, fuste foarte scurte și decolteuri adânci au devenit semnul distinctiv al Versace.

Anul următor pentru Versace a fost marcat de lansarea colecției pentru bărbați și de deschiderea primului butic. Și în 1980, Gianni a decis să colaboreze cu cel mai faimos teatru italian La Scala ca designer de costume.

Lansarea liniei de parfumuri Versace

În 1981, casa de modă și-a descoperit o nouă direcție - parfumeria.

De-a lungul întregii existențe a mărcii, au fost lansate peste 50 de compoziții de parfumuri. Multe dintre ele au devenit destul de populare, altele sunt și mai populare. Dar, totuși, cunoscătorii industriei de parfumerie pot numi mai multe poziții care se află la vârful cererii din momentul apariției lor și până în prezent https://makeup.ro/brand/28669/ 

Versace Bright Crystal a devenit un adevărat bestseller și a câștigat titlul uneia dintre cele mai sofisticate parfumuri din linia mărcii italiene.

Versace Crystal Noir a primit titlul de clasici adevărați și atemporali. Printre parfumurile pentru jumătatea puternică a umanității, există și multe compoziții interesante și elegante.

Una dintre cele mai recente este Versace Pour Homme prezentat în 2008. Este plin de energie indomitabilă și de o sete de descoperire.

Fapte interesante despre brandul Versace

Marca de renume mondial Versace a fost promovată de actrița americană Elizabeth Hurley. După apariția ei pe covorul roșu în 1994, toate femeile de modă au început să vorbească despre designer și casa de modă.

Brandul și-a deschis primul magazin în afara Italiei în 1991. A apărut în orașul Glasgow, care se află în Regatul Scoției.

Gianni Versace a reușit să construiască un imens imperiu, unde există atât îmbrăcăminte, cât și parfumerie pentru femei. Milioane doresc să cumpere fiecare produs al mărcii. Datorită acestui fapt, averea mărcii este de aproximativ 800 de milioane de dolari.

Pentru a-și crea hainele, casa de modă nu s-a temut să folosească plase din aluminiu, cauciuc topit și multe altele.

Gianni Versace a reușit să unească industria muzicii și a modei. A creat ținute de scenă pentru Madonna și Elton John.

De la înființarea oficială a mărcii, Versace are peste 80 de buticuri și magazine în întreaga lume.

Parfumeria Elite pentru bărbați Versace în fiecare sezon ocupă poziții de lider în clasamentele celor mai eminenți parfumieri și tabloide.

Articolul urmator Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.