Catrinel Menghia este imaginea noii campanii Teilor - Pure Diamonds

Catrinel Menghia este imaginea noii campanii Teilor - Pure Diamonds

Redactor Divahair.ro

Pentru un designer, o bijuterie nu se naste doar dintr-o experienta estetica. O bijuterie trebuie sa reprezinte un model de frumusete functionala, un accesoriu care se muleaza perfect pe conturul corpului, devenind parte din acesta si expresia fizica a unor stari si senzatii.

Noua campanie Teilor 2016 reflecta frumusetea si senzualitatea feminina in sclipiri hipnotizante de diamante.

Imaginea unei femei sofisticate, senzuale si puternice se oglindeste din nou in lentila magica a aparatului foto ghidat de Tibi Clenci. Personajul central al campaniei Teilor Pure Diamonds este Catrinel Menghia. Feminitatea si farmecul ei natural s-au intensificat la atingerea bijuteriilor exuberante Teilor.

Colectia de bijuterii Teilor aleasa pentru realizarea campaniei Pure Diamonds este alcatuita din piese incrustate exclusiv cu diamante. Diamantul pur, translucid, cu o taietura perfecta reprezinta cel mai bine brand-ul Teilor - bijuterii autentice, realizate prin procedee minutioase din aur si pietre pretioase, create pentru totdeauna.

Atmosfera romantica in care se desfasoara povestea Teilor Pure Diamonds este conferita de nota exotica a orasului Istanbul. Pe valurile marii, in gradinile orientale sau pe treptele unui palat, diamantele sintetizeaza frumusetea si eleganta feminina, de fiecare data, in reflexii pretioase.

Despre Teilor

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta - exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase.  

De peste 10 ani brandul incearca sa satisfaca dorintele unei clientele exigent prin colectii speciale de bijuterii, inele de logodna, o gama variata de verighete, cat si servicii la cele mai inalte standarde. Printre brandurile de bijuterii prezente in vitrinele Teilor se numara si Pesavento, Teilor fiind retailer exclusiv Pesavento in Romania.

Reteaua de magazine Teilor este compusa din locatii aflate in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Mega Mall si Promenada, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu, Targoviste, Brasov si Iasi.

Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se contureaza in jurul conceptului de inovatie. Brandul pune accent pe exclusivismul si calitatea produselor, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutioase preferintelor si personalitatii clientilor.

Ce supermodel esti?
Incepe quiz
Ce supermodel esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.