Ce spune despre tine modul în care porţi geanta

Ce spune despre tine modul în care porţi geanta

Viorica Ghinea, redactor

Credeai că modul în care îţi aranjezi geanta înainte să pleci de acasă este complet lipsit de semnificaţie? Experţii în limbajul corporal au o altă opinie despre acest lucru. Se pare că dezvăluim multe detalii interesante despre personalitatea noastră atunci când ne aranjăm nonşalant geanta.

Aşadar, iată ce spune despre tine poziţia în care porţi cel mai des geanta!

Personalitatea ta în funcţie de poziţia în care ţii geanta

Modul 1: Ţii geanta pe un umăr şi o apropii de corp cu mâna

Eşti o persoană practică şi atentă la detalii. Nu îţi place să laşi lucrurile neterminate, ci faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a găsi o soluţie. În plus, eşti extrem de grijulie cu cei dragi. Ai deseori impresia că li se poate întâmpla ceva rău.

Modul 2: Porţi geanta pe un umăr şi o laşi să atârne liberă

Eşti o fire flexibilă şi spontană, căreia îi place să îşi trăiască viaţa nonconformist. Nu îţi pasă atât de mult de reguli şi nu îţi place să te bagi în viaţa celorlalţi. Te bucuri de lucrurile mărunte din jur şi nu obişnuieşti să îţi faci griji din orice.

 

A photo posted by # Mimi Ikonn (@mimiikonn) on

Modul 3: Ţii geanta peste umăr şi o poziţionezi în faţă

Faptul că porţi deseori geanta în acest mod spune despre tine că eşti o persoană reticentă ori timidă. Tinzi de multe ori să fii în defensivă în relaţia cu cei din jur. Te temi să nu devii vulnerabilă în faţa oamenilor.

 

A photo posted by Anna Trestain (@anna_trestain) on

Modul 4: Porţi geanta peste umăr, dar o orientezi spre spate

Eşti o femeie determinată, independentă, care nu renunţă la visurile ei. Lupţi pentru principiile tale şi ştii întotdeauna cum să te impui în faţa celorlalţi. Indiferent cât de mult ţii la cineva, nu te laşi călcată în picioare, ci te faci respectată.

 

A photo posted by FURLA (@furla) on

Modul 5: Pui geanta pe braţ, aproape de îndoitura cotului

Geanta purtată astfel spune despre purtătoarea ei că este o persoană care se respectă în viaţă. Eşti dispusă să faci orice pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. De asemenea, adăugăm că nu îţi place deloc să treci neobservată, ci vrei să te faci remarcată întotdeauna.

Modul 6: Ţii geanta în mână

Indiferent că bretelele sunt scurte ori lungi, dacă ţii deseori geanta aşa, înseamnă că eşti o fire muncitoare şi serioasă. Eşti mândră de ceea ce ai reuşit să faci în viaţă şi vrei să devii un exemplu pentru cei din jur.

 

A photo posted by Elizabeth Keene (@elizabethkeene) on

Modul în care porţi geanta cel mai des poate să ofere câteva informaţii preţioase despre personalitatea ta. Tu te recunoşti în descrierea poziţiei în care îţi aranjezi geanta deseori?

Surse foto: Instagram.com, splashnews.com

Articolul urmator
8 lucruri esențiale din garderobă care trebuie purtate cu o mărime mai mare
8 lucruri esențiale din garderobă care trebuie purtate cu o mărime mai mare
Ce geanta in tendinte te reprezinta?
Incepe quiz
Ce geanta in tendinte te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.