Cele mai hot costume de baie în 2016

Cele mai hot costume de baie în 2016

Eugenia Dinescu, redactor

Dacă apropierea sezonului estival te face să te gândeşti deja care va fi următoarea ta destinaţie de vacanţă, nu sări peste un aspect important: costumul de baie.

Poate că nu ai făcut încă rezervările la hotel, însă nu este prea devreme să începi vânătoarea pentru costumul de baie în care te vei simţi şi vei arăta minunat. Magazinul Noire.ro simplifică întregul proces, pregătindu-ţi o selecţie de costume de baie hot, în acord cu tendinţele momentului. Descoperă nouă dintre cele mai spectaculoase costume de baie în rândurile următoare şi umple-ţi coşul virtual de cumpărături!

Decupaje

 Costum de baie întreg Kate,
noire.ro, 140 de lei
 Costum de baie întreg Selena,
noire.ro, 140 de lei
 Costum de baie Vivian,
noire.ro, 99 de lei

Îţi dezvăluie sex-appeal-ul şi îţi conferă instantaneu un plus de încredere: decupajele sunt arma ta secretă de seducţie vara aceasta, dacă ţi-ai propus să cucereşti câteva inimi în vacanţă! Alege un costum de baie întreg cu decupaje laterale, dacă îţi doreşti să creezi iluzia unei talii mai conturate, sau optează pentru un bikini din două piese, dacă ai fost înzestrată cu forme armonioase şi cu un corp tonifiat. Alături de o pălărie cu boruri largi şi de o pereche de sandale cu platformă în locul unor flip-flops, va trebui să ocoleşti zona salvamarilor pentru a nu le capta chiar şi lor privirile!

Sporty

 
 Costum de baie Red Zipper,
noire.ro, 140 de lei
 Costum de baie Colorful,
noire.ro, 165 de lei

Dacă preferi petrecerile pe plajă şi partidele de volei în locul cărţilor citite pe şezlong, tendinţele sezonului aduc în prim-plan influenţe care par concepute special pentru tine. Trendul sport-chic nu a ocolit nici sectorul costumelor de baie, aşa că profită de curentul actual şi alege un costum întreg în defavoarea clasicului bikini. Optează pentru un astfel de costum în special dacă ai o siluetă rectangulară sau tip măr. Croiul lor ergonomic se va dovedi cea mai inspirată alegere pentru tipul tău de siluetă!

Pure white

 
 Costum de baie White Kim,
noire.ro, 189 de lei
 Costum de baie White Kiara,
noire.ro, 140 de lei

Atât de simplu şi totodată atât de proaspăt, albul rămâne întotdeauna o opţiune infailibilă în materie de costume de baie, oricare ar fi tipul tău de siluetă. Contrastul cu pielea ta bronzată va fi unul dintre cele mai sexy elemente ale lookului tău estival, dar asigură-te că alegi tipul de costum de baie potrivit siluetei tale: cele din două piese ţi se vor potrivi mănuşă dacă ai un abdomen de oţel, în timp ce costumele întregi, cu decupaje insinuante, sunt perfecte în cazul în care nu ai o talie foarte bine conturată.

Fetish-inspired

 Costum de baie Black Kylie,
noire.ro, 179 de lei
 Costum de baie Adele,
noire.ro, 140 de lei

Dacă nu eşti dispusă să renunţi la stilul care te reprezintă nici măcar pe plajă, acum nu va mai trebui să cauţi moduri ingenioase pentru a-ţi exprima personalitatea. Mizează pe elemente transgresive, inspirate de estetica fetish sau grunge, atât de trendy în acest sezon! Dacă până acum ai crezut că un costum de baie dintr-o bucată nu va fi niciodată la fel de sexy precum unul din două piese, detaliile similare unui corset îţi vor dovedi contrariul. Iar dacă un abdomen bronzat este prioritatea ta, optează pentru un costum de baie din două piese: alături de o pereche de hotpants din denim şi un kaftan lung, bustiera cu inserţii transparente se transformă instantaneu într-un crop-top pe care îl poţi purta cu încredere la orice pool-party!

Tu ştii deja care va fi costumul de baie pe care îl vei purta vara aceasta? Accesează magazinul online Noire.ro şi umple-ţi bagajul de vacanţă cu cele mai hot costume de baie!

Articolul urmator
Pantalonii cargo pentru femei - tendința hot a verii!
Pantalonii cargo pentru femei - tendința hot a verii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.