Cele mai îndrăgite colecții de la Accent Bijuterii

Redactor Divahair.ro

Prietenii noștrii de la Accent Bijuterii sărbătoresc 30 de ani de activitate și au pregătit colecții și surprize aniversare. Noi suntem foarte fericiți pentru ei și le dorim să creeze în continuare bijuterii pline de sclipiri și eleganță!

Știm cu toții că la Accent vom găsi mereu bijuteriile perfecte pentru ținutele noastre complexe și că de fiecare dată ne-au încântat cu noile lor creații. Cu ocazia aniversării lor, ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai îndrăgite colecții marca Accent.

30 de ani de strălucire și creativitate – Colecții încântătoare

Începem topul cu o colecție care deține un loc special în inimile noastre, colecția bijuteriilor cu pietre prețioase și semiprețioase. Sunt atât de multe modele încât ne este aproape imposibil să alegem. Succesul acestei colecții este dat de multitudinea și coloritul pietrelor, dar mai ales de design-ul original al bijuteriilor. Te invităm să arunci o privire la câteva dintre accesoriile reprezentative pentru această colecție.

O piesă excepțională, cu un farmec aparte este brățara din argint cu rubin și tanzanit ce înfățișează un scorpion. Chiar dacă nu ești o fană a scorpionilor, lucrătura acestei brățări te va face să te răzgândești. O poți purta foarte ușor cu ținute îndrăznețe.

Brățară-din-argint-cu-rubin-și-tanzanit

Pentru acele dintre voi care iubiți colierele și ați vrea să le purtați în orice moment al zilei, Accent Bijuterii a găsit soluția. Colierul subtil din argint cu prehnit este accesoriul ce poate fi purtat chiar și într-o zi obișnuită.

 Colier din argint cu prehnit, peridot și topaz bleu

Inelul din argint cu ametist, granat și safir surprinde esența acestei colecții pline de culoare. Grandios, colorat și sclipitor, te vei simți specială purtându-l.

 Inel din argint cu ametist, granat și safir

Cei de la Accent apreciază originalitatea și frumusețea lucrurilor create cu multă îndemânare, de aceea la ei vei găsi un întreg univers al bijuteriilor handmade. Colecția intitulată Universul Handmade este cea care impresionează prin design și prin procesul de creație. Iată cateva bijuterii pe care noi le adorăm!
Pandantivul din argint cu turcoaz este o încântare din punct de vedere vizual. Dantelăria și tehnicile folosite sunt doar câteva motive pentru care iubim această bijuterie. În plus, turcoazul este în trend în această vară și se potrivește de minune cu ținutele de sezon.

 Pandantiv din argint cu turcoaz

În această colecție vei găsi bijuterii ce te vor plimba pe tărâmuri exotice, antice și fantastice. Brățara din argint ce întruchipează un faraon ne-a încântat privirea. Lucrată manual, ușor decupată cu o prindere subtilă este potrivită la ținutele vaporoase în culori calde.

 Brățară din argint faraon

Pandantivul din argint cu malahit are o dantelărie cu motive florale care merită menționată. Uneori lucrurile subtile, dar frumos nuanțate sunt singurul accent de care ai nevoie. Un astfel de pandantiv îți va completa stilul vestimentar.

 Pandantiv din argint cu malahit

Fiecare dintre noi suntem diferiți, iar cei de la Accent au înțeles acest lucru. Colecția Gotica este destinată acelor rebeli, nonconformiști, cărora nu le pasă de ce spun ceilalți și nu le este teamă să își afirme stilul. Bijuteriile din această colecție sunt un adevarat spectacol!

Brățara din argint cu vulturi este un accesoriu impunător. Frumusețea acestei brățări stă în detaliile celor două capete de vulturi. Ia-ți geaca de piele tip biker și trăiește noi aventuri!

 Brățară din argint vulturi

În colecția Gotica se găsesc și bijuterii pentru acele dintre voi care sunteți atrase de misticism și făpturi fantastice. Te poți bucura de propriul tău dragon cu inelul din argint XL. Nu-i așa că este impresionant? O astfel de bijuterie cu siguranța va atrage multă admirație.

 Inel din argint dragon XL

Cu pandantivul din argint cap de dragon vei fi o forță a naturii. Bijuteriile ne ajută să ne exprimăm personalitatea și stilul. Suntem de părere că o astfel de piesă transmite un mesaj foarte clar: Încredere de sine și putere!

 Pandantiv din argint dragon

Ultima colecție din acest clasament este, poate, cea mai specială. Colecția Simbolurilor Românesti a fost realizată din dragoste pentru istoria și rădăcinile românilor. Accesoriile din această colecție sunt unicate și le veți găsi numai la Accent Bijuterii!

Un simbol al puterii românești este Coroana de Oțel a Regilor României. Poți avea și tu o coroană în miniatură cu pandantivul din argint marca Accent. O mică bucată de istorie cu tine zi de zi.

 Pandantiv din argint coroana de oțel

Lupul Dacic este un alt simbol ce reprezintă inteligența, dreptatea și nesupunerea. Spiritul de dac va fi mereu prezent în identitatea noastră ca popor. Inelul din argint cu Lupul Dacic este un accesoriu pe care îl poți purta indiferent de sex, oriunde te-ai duce.

 Inel din argint - Lupul Dacic

Un simbol recunoscut la nivel internațional este Dracula. Dacă ești pasionată de lumi fantastice, mitologie și vampiri Accent are personajul ideal pentru tine, Dracula. Intră într-un tărâm uitat de lume, cu inelul din argint – Dracula.

 Inel din argint - Dracula

Cei 30 de ani care au trecut i-au făcut pe cei de la Accent mai buni în ceea ce fac, dovadă fiind accesoriile avangardiste, diverse și calitative pe care le crează. Cele patru colecții prezentate sunt doar o mică parte din gama bijuteriilor Accent. Te invităm să descoperi întregul univers Accent și să fii cu ochii pe ei! Se vor anunța surprize și colecții aniversare!

Povestea noastră a început acum 30 de ani, din pasiunea pentru bijuterii. De atunci și până în prezent, am clădit ceea ce astăzi este Accent Bijuterii – locul unde calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. În prezent, fidelitatea clienților noștri dovedește faptul că după atâția ani, bijuteriile noastre încă sunt prima lor alegere.
Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios!” – Accent Bijuterii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.