Nu Skin

Cele mai spectaculoase creaţii de la Serbia Fashion Week

Eugenia Dinescu, redactor

Dacă până acum ai asociat capitalele modei cu Milano, Paris, New York sau Londra, pregăteşte-te să adaugi pe listă şi localitatea Novi Sad din Serbia. Zilele trecute, aici a avut loc Serbia Fashion Week, un eveniment dedicat modei care capătă o influenţă mai puternică de la an la an în sfera balcanică.

În cadrul ediţiei din acest an, au fost acordate premii în 11 categorii, însă una dintre cele mai mari surprize ale evenimentului a fost prezenţa Annei Fendi, una dintre moştenitoarele celebrei case de modă condusă în prezent de Karl Lagerfeld. Mai mult decât un fashion icon global, Anna Fendi a primit premiul pentru întreaga activitate şi a fost prezentă în toate zilele evenimentului. Ceremonia acordării premiilor a avut loc într-un decor cu adevărat special, la Ambasada Franţei din Belgrad, unde cei mai norocoşi dintre invitaţi au putut asista şi la seminariile susţinute de Barbara Locatelli şi Donald Potard, fostul director al casei de modă Jean Paul Gaultier.

Glamour, spectaculozitate, fotografi gata să surprindă orice moment, prezentări de modă care îţi taie răsuflarea: toate au fost prezente la ediţia din acest an a Serbia Fashion Week! Vezi cum a fost la Serbia Fashion Week în fotografiile din galerie!

(Credit foto: Gavrila Gabriel Alin)

1

Serbia Fashion Week

2

Serbia Fashion Week

3

Serbia Fashion Week

4

Serbia Fashion Week

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta