Nu Skin

Colecţia de clutch-uri de mătase SILKDOM în exclusivitate la Molecule F

Ionelia Olteanu

Povestea clutch-urilor de mătase SILKDOM, made in Romania a început acum 7 luni. Colecţia de clutch-uri este disponibilă acum în exclusivitate la Molecule F Concept Store. Toate piesele SILKDOM sunt realizate manual, integral din mătase naturală la exterior şi catifea de mătase naturală la interior. Mătasea folosită în realizarea clutch-urilor provine din Franţa, Japonia, Italia, China, India, dar şi din Romania.

vitrina

Colecţia de clutch-uri transmite valorile brandului: senzualitate, îndrazneală, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tău. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun poveşti şi transmit emoţii.

Bucuria de a realiza o piesă unică pentru orice femeie, este greu de descris în cuvinte. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun poveşti şi transmit emoţii. Nu am întâlnit încă pe cineva care să rămână indiferent la vederea lor.”, declară Madalina Nistor, fondator SILKDOM.

clutch clutch

Creaţii complexe, clutch-urile compun împreună cu mătasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect care la sfârşit este UNIC. Clutch-urile SILKDOM pot fi purtate de la ţinute de seară,  dar şi în combinaţii cu jeans, cămăşi largi bărbăteşti, fuste de piele, etc.

clutch

 Sub brandul SILKDOM sunt realizate şi bijuterii din mătase, eşarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com şi în Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta