Colierele hand-made pot să fie cele mai frumoase cadouri. Iată cui le poți oferi

Colierele hand-made pot să fie cele mai frumoase cadouri. Iată cui le poți oferi

Andreea Constantin

Cadourile sunt cele care te ajuă să sărbătorești anumite evenimente importante, să aduci bucurie celor dragi ție sau celor pe care ȋi admiri sau ȋi respecți. Este important să alegi cadourile speciale care se potrivesc acelor persoane. Bijuteriile au fost ȋntotdeauna o variantă perfectă pentru cadou. Ele sunt estetic plăcute, pun ȋn valoare frumusețea femeii și evidențiază modul ȋn care se prezintă o anumită persoană ȋn societate. 

Bijuteriile sunt forme de exprimare personală și sunt adorate de către orice tip de doamnă sau domnișoară. Poți alege să cumperi coliere handmade de la Haiart pentru a face daruri speciale. Ele sunt realizate manual și sunt construite cu materiale de calitate, cu atenție la detalii. Iată cui poți oferi colierele hand-made realizate din bile de piele naturalӑ:

1. Cumpără un colier hand-made cu nuanțe neutre și reci pentru o persoană care adoră să aibă ținute office și care lucrează într-un mediu de afaceri

Colierele Haiart sunt realizate din bile de piele care pot să fie personalizate. Poți adaugă sau scoate bilele de pe suportul lor și poți reface modelul de fiecare dată. Sunt recomandate pȃna la 7 bile pe un singur suport. Vei putea să te joci cu ele și vei construi multiple modele de care te poți bucură de fiecare dată. Dacă ai o prietenă sau o persoană apropiată care lucrează într-un mediu de afaceri, atunci poți alege bile colorate neutru, cu nuanțe de gri, argintiu sau negru, care să ajute orice tip de ținută office.

2. Colierul cu bile de piele colorate hand-made poate să fie perfect pentru o prietenă care iubește zona fashion

Dacă ai o prietenă care adoră să exprimenteze în zona fashion, poți să îi cumperi un cadou ce constă într-un colier cu bile de piele naturală colorată. Vei putea alege bilele de culori vii, aprinse, care să îi permită să se joace cu diverse tipuri de ținute.

3. Dacă vrei să faci un cadou special mamei tale, poți opta pentru un colier cu bile în nuanțe calde, care să fie asortate și care să îi permită să le integreze într-o multitudine de outfit-uri

Poți cumpără un colier hand-made de la Haiart.ro pentru ziua de naștere a mamei tale. Vei putea, astfel, să te bucuri de o multitudine de variante pentru ea. Alege nuanțe calde și roșiatice dacă ea preferă o asemenea paleta de culori. Va putea să folosească acest colier zi de zi, la ținutele ei obișnuite, sau va putea să îl poarte la ocazii speciale.

4. Colegă de serviciu care a avut o promovare recentă poate să primească din partea ta un colier special cu nuanțele care i se potrivesc

Poți alege să faci un cadou special colegei tale de serviciu care tocmai a primit o promovare. Oferă-i un colier care să fie potrivit pentru ea și stilul ei. Fii atentă la nuanțele pe care le folosește de cele mai multe ori și alege combinația ideală de pe site.

5. Poți face cadou acest colier persoanelor de vȃrste diferite datorită versatilității lui

Colierul cu bile de piele naturală poate să fie dăruit unor persoane de orice vȃrsta datorită modului versatil de purtare.

Articolul urmator
Garderoba sustenabilă: cum o obții cu buget redus
Garderoba sustenabilă: cum o obții cu buget redus
Cât de ușor cred bărbații că te pot seduce?
Incepe quiz
Cât de ușor cred bărbații că te pot seduce?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.