Nu Skin

Copiii devin designeri cu FashionUp.ro

DivaHair

Vara aceasta, FashionUP.ro incepe prima campanie de responsabilitate sociala "Copiii devin designeri cu FashionUP.ro", in sprijinul copiilor din centrele de plasament, impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1 Bucuresti.

Pentru ca imaginatia si creativitatea nu tin cont de varsta, in cadrul fiecarei actiuni copiii vor fi invitati la atelierul unor designeri de moda pentru a participa la crearea de haine si accesorii. Modelele realizate de acestia vor fi vandute pe FashionUP.ro, iar banii obtinuti din comenzi se vor dona centrelor de plasament.

Prima actiune a avut loc in atelierul de pantofi HotStepper, impreuna cu cinci fetite, cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, din centrul de plasament Sfantul Nicolae din Bucuresti. Creatiile copiilor si ale designerilor le puteti vedea aici http://www.fashionup.ro/brand-hotstepper.html, marcate cu bulina "doneaza".

Andreea, Elena, Alina, Ionela si Ana Maria au fost invitate de FashionUP.ro in atelierul creatorilor HotStepper, pentru a crea propriile modele de pantofi, sub indrumarea designerilor. Din mainile fetitelor au iesit desene minunate, mocasini colorati, pantofiori pictati, sandale in combinatii ingenioase de culori, dupa gustul, creativitatea si sugestiile lor.

"Vrem sa sprijinim copiii fara posibilitati materiale si sa le deschidem drumul catre o lume la care nu au acces. Suntem convinsi ca publicul FashionUP.ro va reactiona foarte bine la initiativa noastra caritabila si vor cumpara incaltamintea creata de copii." declara Alin Stanciu, managing partner.

Balerini, 260 lei

Botine, 310 lei

 

Cizme, 330 lei

 

Pantofi, 280 lei

Incaltamintea care a rezultat din munca lor se vinde incepand de astazi in FashionUP.ro si va fi marcata cu semnul "doneaza". Toti banii obtinuti din comercializarea modelelor vor fi donati Centrului de Plasament Sfantul Nicolae Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, acceseaza www.fashionup.ro .

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Mariana Veronica
  9 iunie 2011 14:02

  o oportunitate ft buna ptr viitorii designeri....

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!