Corsetele modelatoare de la Clessidra - încântarea publicului feminin

Corsetele modelatoare de la Clessidra - încântarea publicului feminin

Redactor Divahair.ro

Denumite și corsete de slăbit, corsetele modelatoare reprezintă o soluție practică și la îndemână pentru definirea unei talii de viespe. Oricine visează la un corp tonifiat și frumos structurat. De multe ori însă lipsa timpului este problematică.

Nu oricine reușește să se organizeze pentru a petrece măcar minimul recomandat practicând un sport sau făcând exerciții fizice, necesare pentru sănătate și totodată pentru păstrarea greutății ideale. În întâmpinarea celor care au determinare în acest sens vin corsetele modelatoare. Aceste piese de lenjerie vin la pachet cu o mulțime de avantaje, de care însă prea puține reprezentante feminine sunt conștiente.

corsete

Clessidra - magazin online specializat în articole de lenjerie modelatoare - a sesizat nevoia publicului larg vizavi de identificarea unei soluții care să aducă rezultate și confort în procesul de slăbire, astfel că propune acestuia modele de corsete modelatoare din cele mai variate. Au la bază materiale care accelerează procesul de slăbire, însă într-un mod corespunzător și fără a crea disconfort.

Redefinirea siluetei este mai ușor atinsă atunci când soluția propusă de experți se referă la corsete ce pot fi purtate sub orice haine, indiferent de stil. Capacitatea acestora de a se mula pe corp, devenind invizibile, este de apreciat și totodată reprezintă un factor ce încurajează purtarea lor, mai ales în cazul celor ce se încadrează în categoriile persoanelor supraponderale sau care sufera de obezitate.

Prin ce încântă corsetele modelatoare publicul feminin?

Acestea sunt o încântare întrucât sunt un aliat de încredere în lupta cu celulita și totodată cu arderea grăsimilor. Conturarea unei siluete de invidiat este susținută de aceste elemente ce au la bază tehnologii moderne în combinație cu materiale comode, care favorizează termosudația și transpirația.
Purtat corect, acesta este atât o soluție de moment, în cazul celor care doresc ca anumite articole de vestimentație să se așeze plăcut pe corp, cât și pe termen lung, contribuind la arderea grăsimilor și definirea taliei.

Atunci când este ales în mărimea potrivită, dintr-un material calitativ, asigură confort deplin la purtare și oferă rezultate care se resimt în termen scurt. Desigur că este necesar a fi purtat regulat pentru efecte de durată. Nu reprezintă însă un înlocuitor pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos, ci constituie o completare ingenioasă ale acestora.

corsete

Iată care sunt câteva informații pe care cumpărătorul trebuie să le cunoască atunci când vizează un astfel de articol de lenjerie. Pentru a alege un corset modelator eficient și util, raportarea la forma, respectiv șa modelul acestuia este un pas de realizat.

Mai mult ca sigur varietatea de opțiuni va fi copleșitoare, mai ales pentru cele care nu cunosc nici un aspect ce le vizează, respectiv care nu știu după ce anume să se ghideze. Forma clasică se referă la corsetul reprezentat de chilot cu talie înaltă. Trebuie să acopere zona bustului. Cele adaptate altor nevoi vor viza și alte zone ale corpului, vor fi mai extinse spre exemplu.

Se regăsesc acestea așadar sub varianta corsetelor întregi care vizează o proporție mai mare a corpului, de sub bust și până la genunchi, pot fi cu pantalon scurt sau trei sferturi, de tip slip sau chilot. În funcție de tipul acestuia, va acționa asupra unor zone precum talia, coapsele, picioarele ori posteriorul.

Referitor la purtarea lor, se va face zilnic, cele de la Clessidra.ro fiind potrivite pe sub orice ținută - pantalon și bluză, rochii mulate sau lejere, fuste etc. În timp purtarea lor devine ceva atât de obișnuit că nici nu va mai fi resimțită. Este foarte important însă a bifa o măsură potrivită. Un corset prea mic nu este recomandat pentru că ar exercita o presiune prea mare asupra organelor, ceea ce nu doar că ar fi inconfortabil și nesănătos. Un specialist va face recomandările potrivite pentru o alegere inspirată.

Mai târziu, când talia deja va pierde din proporții și corsetul va fi mare, înlocuirea lui cu unul mai mic este următorul pas. În acest fel procesul de remodelare corporală va avea continuitate și rezultate totodată.
De ce este ideal a purta un corset modelator? Ei bine, acesta reprezintă un ajutor pentru cele care doresc să ascundă imperfecțiunile corpului, respectiv pentru a putea purta și altceva decât haine lejere din cauza grăsimilor inestetic depuse, mai ales în zona taliei, dar si a picioarelor, a spatelui etc.

Corsetul va asigura purtătoarea că straturile adipoase inestetice și așa-zișii colăcei vor rămâne în umbră. Deci pentru efectul estetic imediat, datorat caracterului compresiv al piesei de lenjerie, alături de susținerea pe care o oferă formelor corpului, tot mai multe se orientează după modele calitative și eficiente.

În cadrul magazinului online www.clessidra.ro găsesc cele interesate soluții pliate pe nevoi variate, la costuri echilibrate.

Articolul urmator
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Ce personaj feminin din Game of Thrones esti?
Incepe quiz
Ce personaj feminin din Game of Thrones esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.