Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum arată poșeta care a creat isterie în întreaga lume

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ți s-a întâmplat vreodată să oprești o persoană pe stradă și s-o întrebi de unde a cumpărat un anumit articol de îmbrăcăminte sau un accesoriu care ți-a luat ochii? 

Ei bine, noile genți „doctor” sunt cele care opresc femeile din mersul lor grăbit pe stradă, la metrou sau prin magazine, pentru că nimeni nu se poate abține să nu le admire. 

Dacă în trecut o geantă de medic era cea în care doctorii ambulanți își purtau instrumentarul pentru vizitele la domiciliu, astăzi aceste genți stil cufăr s-au reinventat, devenind un accesoriu fashion potrivit pentru orice femeie elegantă. 

geanta doctor

Sursa foto: Instagram

Cea mai încăpătoare geantă

De ce este perfectă geanta de doctor? Nu numai că are un aspect impecabil, cu pielea ei fină și lucioasă, dar este și foarte încăpătoare, potrivită pentru zilele ocupate sau pentru excursii inopinate, când vrei să iei la tine o mulțime de lucruri, dar nu vrei să pari prea încărcată. 

Acesta este unul dintre meritele extraordinare ale genții doctor: poți băga în ea tot ce-ți trece prin cap, pe lângă portofel, telefon și trusă de machiaj: o agendă, umbrela, cana ta de cafea reutilizabilă, eșarfa preferată, chiar și un pulover rulat sau un laptop mai mic. Cu toate acestea, geanta își păstrează aspectul delicat și minion, care le face pe femei să se îndrăgostească pe loc de ea.

geanta doctor 2

Sursa foto: Instagram

Rafinament și eleganță

Acestea sunt cele două cuvinte care definesc perfect geanta doctor. Cu o textură foarte fină, fără decorațiuni inutile, în afara unei curele cu cataramă metalică, are în plus patru mici suporturi metalice, care împiedică pielea de la bază să se zgârie. 

Un farmec aparte îl dă aerul ușor retro și romantic, ca într-un film englezesc de epocă. Pare o geantă cu o istorie în spate, cu multe povești de spus. Nu este de mirare că stocurile sunt imediat epuizate, iar listele de așteptare pentru o astfel de geantă rafinată cuprind mii de persoane. 

O geantă cosmopolită

Diversitatea este una dintre calitățile genții doctor: poate avea o formă rotunjită sau plată, cu laterale rotunjite, cu variate culori și poate fi purtată la ținute diverse, de la cele casual la costumele office. 

geanta doctor 3

Sursa foto: Pinterest

Diversitatea ei o face să fie una dintre cele mai cosmopolite genți: o poți lua în orice călătorie, chiar și ca alternativă la un rucsac, rămânând practică și, în același timp, foarte elegantă. Oriunde vei merge, vei trezi admirația cu această geantă care a cucerit mapamondul. 

Surse foto: Instagram, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!