Cum să ne îmbrăcăm la modă și comod pe pârtie

Andreea Constantin

Moda sportivă contemporană se bazează pe o combinație înțeleaptă de cel mai înalt confort de utilizare și frumusețe. Ne dorim ca îmbrăcămintea tehnică nu numai să ne ofere căldură, o bună ventilație și protecție împotriva vântului, înghețului, umezelii și supraîncălzirii, ci și să fie atractivă din punct de vedere vizual, atrăgătoare și să vă permită să vă exprimați propriul gust și caracter. Pe pârtie, atragem atenția asupra noastră prin abilitățile noastre sportive, dar și cu clasă și stil. Cum să le creați pentru a fi și la modă și totodată funcționale?

Îmbrăcăminte pentru schi comodă și la modă? Stilul aprés ski

Tendințele actuale se străduiesc să asigure un confort maxim, motiv pentru care îmbrăcămintea sport sau sport casual atrag din ce în ce mai des atenția celor mai buni designeri ai lumii. Una dintre cele mai fierbinți tendințe care continuă și pentru sezonul următor este aprés ski. Acest termen este derivat din franceză și înseamnă literalmente un stil „aprés ski” inspirat de vechile costume ale schiorilor. Când ne întoarcem cu câțiva zeci de ani, vom vedea că a fost cândva o importanță egală aspectului în timpul sporturilor de iarnă. Hainele stilate, care îmbină eleganța cu confortul, domneau pe pârtii și în stațiunile montane.

Astăzi facem un pas mai departe și adăugăm cele mai noi tehnologii. Ei fac îmbrăcăminte modernă de schi și snowboard, perfect pregătită pentru orice condiții și nu trebuie să se limiteze la câteva croieli și culori.

Cum să ne îmbrăcăm la schi și snowboard în acord cu tendințele actuale – revista mărcilor și stilurilor

Moda actuală nu cunoaște limite. Atâta timp cât suntem consecvenți și elementele de styling sunt selectate în mod conștient, orice este permis. Te poți inspira din revenirea modei sentimentale din anii 80 si 90 ai secolului XX cu costume de schi dintr-o bucata, unde talia este evidențiată de o centură caracteristica, sau revenirea gecilor de puf. Un alt drum pe care îl putem urma în modă este stilul cusăturilor groase, croieli originale și soluții adesea futuriste. Este, de asemenea, un stil retro și combină o ținută dandy cu un fler sportiv sau modele populare. La ce mărci merită să fiți atenți atunci când faceți astfel de combinații și ce elemente de stil să luați în considerare?

Pantaloni de schi bărbătești și de damă

Pantalonii de damă Goldbergh va fi referința perfectă la inspirațiile retro în stilul aprés ski. Brandul specializat în îmbrăcăminte sport glamour are în colecție modele cu croi clasic, care pun în valoare silueta și culori atemporale. Atrage atenția caracteristică alb-negru, transferat din ținute tipic elegante. Vor exista însă si modele cu un caracter mai sportiv, dar totusi păstrate intr-un stil ușor retro. Alte mărci sunt, de asemenea, inspirate de modele și culori similare. Pantalonii de schi de damă Mackage sunt un alt exemplu de revenire a clasicilor și o îmbinare perfectă intre stilul sport și cel casual, căt și a eleganței.

În moda de sport bărbătească merită să vă bazați pe clasici nemuritori care vor arăta bine pe pârtii. Pantalonii de schi Rossignol sunt esența stilului prezentat de sportivii profesioniști. Sublinierea perfectă a figurii și a funcționalității extraordinare este cea mai bună bază pentru accesoriile originale.

Geci de schi

Gecile de schi glamour de la Goldbergh care pun accent pe silueta retro de la Mackage, stilul de la Perfect Moment, sau poate modernitatea neon de la Rossignol? Indiferent de stilul în care vă prezentați pe pârtie, veți arăta spectaculos atunci când alegeți branduri care acordă o mare importanță atât calității, cât și tendințelor. Acestea sunt una dintre cele mai interesante oferte pentru sezonul care vine. Sunt atât de diverse încât fiecare își va găsi modelul potrivit. Sunt făcute atât de profesional încât toată lumea se va simți extrem de confortabil atât în timpul antrenamentului, cât și în timpul odihnei.

Căciuli de schi și accesorii la modă

Accesoriile sunt complementul oricărei ținute și, adesea, chiar și cel mai important element al acesteia. Acestea dau tonul, pot introduce culoare sau un model puternic. In cazul celor destinate iarna si sporturilor se acorda o atenție deosebita si calității materialelor. Căciulile, fularele și șosetele ar trebui să fie din lână naturală, de exemplu cașmir, merinos, din lână de alpaca, care este igienică și oferă cel mai bun confort termic. Atunci când alegeți, merită să acordați atenție, de exemplu, mărcilor Dale of Norway sau Granadilla. Mănușile de schi ar trebui să fie întărite, impermeabile și durabile. În acest caz, vă recomandăm mărci de sport precum: Leki, Bogner, Hestra sau Reusch.

Ce încălțăminte să ne punem după schi? Ghete de zăpadă moderne și cizme cu șiret

Când compunem ținuta pentru pârtie, să nu uităm că după antrenament, de multe ori pur și simplu ne schimbăm în ghete de zăpadă confortabile sau cizme de drumeție pentru a face o pauză de la clăpari și a petrece mai mult timp într-un adăpost sau restaurant. Deci, haideți să alegem încălțăminte care va conecta două lumi: sport și „aprés ski”. Pantofi iconici Moon Boot sau cizmele cu șiret clasice marca Montelliana - se vor potrivi perfect din punct de vedere al designului și al confortului.

Articolul urmator Cele 9 tendințe cheie din modă ale sezonului toamnă-iarnă 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.