Cum se pronunta cele mai grele nume de case de moda celebre

Andreea Gluh, redactor

Thierry Mugler, Givenchy si Yamamoto sunt doar cateva dintre numele de branduri pe care le auzim frecvent sau despre care citim in revistele de moda renumite. Cu toate acestea, nu suntem intotdeauna sigure de pronuntia lor, avand in vedere faptul ca nu suntem vorbitoare native ale limbilor din tarile de origine ale designerilor. De aceea, o echipa de americani talentati ne vine in ajutor, realizand un videoclip in care mai multe modele de talie internationala pronunta corect cele mai grele nume ale unor branduri faimoase.

Iata cum se pronunta numele acestor case de moda celebre!

Lectii de pronuntie de la modele de talie internationala

Le vedem mereu pe catwalk si le admiram tinutele. Este vorba despre modelele care astazi se vor folosi de lumina reflectoarelor pentru a ne invata cate ceva despre casele de moda celebre ale caror haine le poarta si anume cum se pronunta denumirile acestora. Invata si tu trucurile pronuntarii corecte a numelor caselor de moda celebre!

Sezon dupa sezon, casele de moda celebre se intrec in a ne oferi piese vestimentare de colectie, care ne pot pune in evidenta personalitatea si atuurile fizice. Sa nu le uitam numele care au ramas in istoria fashionului!

Articolul urmator Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.