De ce blugii sunt superiori tuturor celorlalți pantaloni

De ce blugii sunt superiori tuturor celorlalți pantaloni

Redactor Divahair.ro

Când vine vorba de pantaloni sau pantaloni, există multe opțiuni diferite. Unii oameni preferă colanți sau pantaloni de sport, în timp ce alții preferă o pereche drăguță de pantaloni eleganți. Toată lumea are propria preferință personală, dar rămâne faptul că din toate opțiunile noastre, blugii sunt cu siguranță cei mai buni.

Dacă ați întreba pe cineva care este forma lor preferată de pantaloni, 95% din timp răspunsul ar fi, fără îndoială, denim. Nu pentru că blugii sunt neapărat cea mai confortabilă pereche de pantaloni, ci sunt singura pereche de pantaloni pe care vă puteți baza. Luați în considerare opțiunile dvs. nesfârșite pentru stiluri, spălări și potriviri - visul de a putea crea o mie de look-uri diferite cu o singură pereche de blugi damă de pe eMag este complet posibil. De fapt, denimul a ajuns atât de departe de-a lungul anilor încât unii dintre noi îi pot purta la locul de muncă și în alte zile în afară de mult râvnitele „casual Friday”.

dulap cu blugi

Există diferiți factori cheie care joacă în afirmația că blugii sunt mai buni decât orice alt pantalon. Nu mai este doar o chestiune de perspectivă; într-adevăr se reduce la o preferință care stabilește standardul pentru stil și confort, fără a fi nevoie să depunem eforturi.

Dacă nu sunteți convinsă complet să permiteți denimului să devină alegerea dvs. principală, este de înțeles. Ruperea de la normă poate fi intimidantă, dar suntem dispuși să pariez că nu ați luat în considerare pe deplin termenii iubitori de denim. Prin urmare, suntem gata să vi le explicăm, cu o listă care descrie toate motivele pentru care ați renunța la colecția iubită de colanți anul acesta, în favoarea unor blugi de damă.

1. Deoarece opțiunile sunt fără sfârșit

S-au dus vremurile atribuite blugilor cu piciorul larg sau boot cut. Acum avem o gamă interesantă de stiluri care se pot încadra în orice eveniment special pentru care cumpărați blugi. Cu blugii evazați înapoi în acțiune, împreună cu blugii obișnuiți cu talie înaltă, skinny și boyfriend, alegerea unui stil a devenit la fel de importantă ca alegerea unei spălări. În plus, nimeni nu a spus vreodată că prea multă alegere în modă este un lucru rău.

2. Pentru că au rezistat mai mult decât alți pantaloni

Poate sună cam grosolan, dar blugii sunt unul dintre puținele perechi de pantaloni pe care le poți purta fără să le speli imediat după. Mulți iubitori de blugi știu că, cu cât îi speli mai mult, cu atât pot avea mai multă uzură. Uneori uzura este scopul, caz în care spălați-i! Dar, pentru cei care doresc să-și poarte blugii zilnic, gândul de a-i spăla după fiecare utilizare pare nebunesc.

3. Deoarece au versatilitate

Am menționat mai devreme că este mult mai ușor să scapi cu purtarea blugilor la serviciu, iar asta nu este o minciună. Cu cât denimul este mai întunecat și mai elegant, cu atât ai mai multe ocazii să îi porți la birou. În plus, cu toate accesoriile de afirmație disponibile, poți atrage cu ușurință atenția de la faptul că blugii sunt cel mai confortabil lucru pe care îl porți.

4. Pentru că fundul tău nu a arătat niciodată mai bun

Care este primul lucru pe care îl faci când încerci blugi? Întorci spatele la oglindă și examinezi imediat cum arată fundul. Nu există nicio modalitate ca pantalonii elastici, colanții sau orice altă formă de pantaloni să-ți facă fundul să arate la fel de fabulos ca perechea ta preferată de blugi. Sfârșitul discuției.

5. Deoarece sunt super ușor de stilat

Gândește-te la toți pantalonii de dama pe care îi deții în afară de blugi, îi poți asorta în mai puțin de cinci minute? Răspunsul este probabil nu, deoarece atât de multe perechi au nevoie de piese specifice pentru a arăta normal. La blugi, nu este cazul. Purtați orice doriți, deoarece blugii nu au reguli!

6. Pentru că merită investiția și se simte

Prețurile denimului variază peste tot, dar indiferent de ce ai plătit pentru perechea ta preferată de blugi, merită investiția. Ai prefera să plătești pentru o pereche de blugi sau pentru o pereche de pantaloni pe care știi că o vei purta doar la serviciu? Greutatea unei perechi de blugi este suficientă pentru a ne convinge că facem alegerea corectă la casă.

7. Deoarece sunt rezistenți

Blugii sunt confecționați dintr-un material textil robust din bumbac, care sună impresionant doar când îl spui cu voce tare. Puteți trece aceste perechi prin orice înainte ca acestea să se rupă sau să se destrame.

8. Pentru că ascund petele asa de bine

Vărsarea iaurtului pe pantalonii negri este un coșmar, dar vărsarea iaurtului pe blugi nu este atât de rea. Petele sunt ușor de scăpat sau de ascuns în ziua în care purtați blugi - dacă nu purtați blugi albi, caz în care vă aplaudăm curajul. Se leagă din nou de faptul că sunt extrem de rezistenți.

Articolul urmator
Trendul verii 2023, Barbiecore: 8 ținute stilate cu care cucerești tendințele
Trendul verii 2023, Barbiecore: 8 ținute stilate cu care cucerești tendințele
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.