Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

De ce regina Elisabeta nu este interesată de bijuterii

Mihaela Onofrei

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, însă aceasta nu este o regulă. Nici măcar reginele nu se înconjoară zilnic de diamante și bijuterii valoroase, deși au acces nelimitat la acestea. Dacă aveai impresia până acum că regina Elisabeta este o mare admiratoare a bijuteriilor, află că de fapt nu îi place deloc să strălucească în acest mod.

Într-un documentar despre Casa Regală a Marii Britanii, regina Elisabeta vorbește despre bijuteriile familiei regale, dar și despre faptul că este total detașată de acestea. Deși ia în serios importanța culturală și simbolică a bijuteriilor coroanei, regina nu este atașată sau interesată personal de acestea.

regina Elisabeta mergand insotita

Iată de ce regina Elisabeta nu este interesată de bijuterii!

Există multe persoane care sunt atașate de cutiile cu bijuterii pe care le țin în dormitor. Deși regina deține un număr impresionant de piese valoroase, aceasta nu este atașată de bijuterii, așa cum era Elizabeth Taylor de exemplu.

Bijuteriile sunt elementele care au ajutat-o să arate că ea este regina atunci când a intrat în contact cu cei din jur. Acestea fac parte din „jobul” ei de regină. În timpul documentarului, regina vede din nou coroana St. Edward, după 65 de ani de la încoronarea sa. În timpul acestui documentar, regina Elisabeta are un umor delicios și chiar afirmă că este tristă că perlele de pe coroană nu se află în mare, acolo unde le este locul.

regina Elisabeta incoronata

Sursă foto: Pinterest Sonya Amigo

Regina Elisabeta este cunoscută pentru faptul că a reușit să se mențină de-a lungul timpului departe de tot luxul care vine odată cu regalitatea și că nu s-a bucurat niciodată de toate aceste lucruri materiale. Elisabeta este o femeie care, în ciuda statutului său și a tot ceea ce înseamnă în istoria lumii, reușește să rămână o ființă modestă.

Publicul britanic o apreciază pentru faptul că în vacanțe nu se afișează în croaziere luxoase, ci preferă să se plimbe pe terenurile familiei regale, în haine modeste, de țară. Acest lucru sugerează supușilor că nu se folosește de poziția sa pentru propriul interes și că nu profită de renumele său. Regina recunoaște că aceste lucruri nu au atras-o niciodată și că l-a moștenit pe tatăl său din acest punct de vedere.

Regina Angliei nu va rămâne în istorie doar ca unul dintre cei mai influenți monarhi ai tuturor timpurilor, ci și ca o regină-model, care a reușit să cucerească inimile britanicilor prin modestie și onestitate.

Surse foto: Getty, Pixabay, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!