De ce ... un ceas?

De ce ... un ceas?

Redactor Divahair.ro

Întrebarea este în directă legătură cu o altă întrebare: care ar fi cadoul perfect, cu care nu poți da greș niciodată?

Formularea ar putea părea pretențioasă, până când la o simplă analiză apar câteva trăsături esențiale legate de ceas: este un accesoriu mic și oricând la modă.

ceas alb cu auriu ceas argintiu

Ceasul, descoperit și purtat deja de câteva secole, în zilele noastre a ajuns ca dintr-un instrument de măsurare a timpului (funcție extrem de importantă de altfel), să devină un articol care îți definește bunul-gust, personalitatea și de ce nu, chiar fantezia de care dai dovadă în alcătuirea unei ținute.

ceas argintiu barbati ceas maro

În ziua de astăzi este cool să-ți asortezi ceasul cu ținuta și/sau ocazia cu care îl porți: la școală, serviciu, club, restaurant, evenimente mondene, restaurant, etc.

Astfel, a devenit foarte modern să ai cel puțin o mică colecție din care să alegi de fiecare dată modelul potrivit, cu atât mai mult cu cât, la modelele de lux, acesta îndeplinește și funcția de brățară elegantă.

ceas auriu ceas negru dama

Ocaziile cu care poți face astfel un cadou și cu siguranță nu dai greș, sunt nenumărate: aniversări, zile de naștere, sărbători (An Nou, Paște, Crăciun), Ziua îndrăgostiților (Valentine’s Day sau Dragobete), 1 și 8 Martie și cu orice altă ocazie care se vrea marcată în mod special.

Efortul pe care îl faci este oricum mic, față de bucuria pe care o faci persoanei vizate.

Prin apariția și dezvoltarea rapidă și uriașă pe care au luat-o magazinele on-line, economisesti extrem de mult timp și efort prin evitarea vizitării mai multor magazine tradiționale, pentru alegerea unui model atractiv în condițiile unui preț cât mai avantajos. Cu un simplu click, stând confortabil, vizionezi în scurt timp o varietate importantă de modele și vei avea surpriza să descoperi că ofertele cele mai bune de preț nu sunt acolo unde o publicitate agresivă vrea să te convingă ca au prețurile cele mai mici. Cu puțină răbdare și timp alocat, vei găsi magazine cu o diversitate mare de modele și la prețurile cele mai avantajoase.

ceas verde cu flori ceas negru cu fluturi

O sugestie în acest sens ar fi să vizitați și magazinul Cadoulchic.ro, unde veți avea mari satisfacții legate atât de modelele prezentate, cât și de prețurile practicate.

Ca remarcă generală, veți observa nu numai o multitudine de modele extrem de variate, dar și faptul că la modele identice, prețurile sunt mai mici față de alte magazine care, printr-o publicitate agresivă, încearcă să convingă clienții că practică cele mai reduse prețuri.

Cu adevărat, oricine își poate găsi modelele favorite propriului stil, la prețuri avantajoase.

Ca și exemplu, în categoria Ceasuri damă veți găsi modele clasice, vintage, de tip office sau romantice cu flori și fluturi, cu animăluțe și păsări purtătoare de noroc. Curelele sunt confecționate din cele mai variate materiale: metal, piele, silicon, textil sau cauciuc, cu sau fără cristale, ceea ce le conferă cu adevărat și atributul de bijuterii.

Aceeași varietate și pentru Ceasurile bărbătești de tip casual, sport, militar, de lux etc., cu funcționare de tip quartz, mecanic, led, etc.

Oricum, înainte de a cumpăra, faceți o cercetare printre ofertele existente pe piață și abia apoi decideți.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.