Nu Skin

12 designeri romani si-au prezentat viziunile creative inspirate de Audrey Heburn

Mihaela Dobre

Marti, 16 septembrie, a avut loc SOIREES DE LA MODE, editia a 14a,  primul mare eveniment de moda al noului sezon care a ales ca sursa generala de inspiratie, pentru toti designerii invitati, marele Icon:  AUDREY HEPBURN.

Soirees de la mode

La sarbatorirea a 85 de ani de la nasterea acestei mari actrite, devenite un Icon de stil si atitudine pentru un intreg secol, ea a devenit noua Tema pentru SOIREES DE LA MODE 14. AUDREY HEPBURN a fost desemnata in acest an, de  presa internationala de film, sustinuta de cea de lifestyle drept: "Cea mai frumoasa femeie a ultimilor 50 de ani ". A fost considerata deci ca cea mai potrivita alegere pentru noua editie a SDLM, dupa Iconul national reprezentat de MARIA TANASE - tema anterioara, la editia a 13a.

Soirees de la mode Soirees de la mode

12 designeri si-au prezentat  viziunile creative inspirate de AUDREY HEPBURN : Natalia Vasiliev / Agnes Toma /  Simona Semen / Marie Ollie / Mirela Fraser / Sandra Galan / Kinga Varga / Florina Ivascu / Norina Stoica / La Chatterie / R'Ias Couture / Rozalia Bot.

Soirees de la mode Soirees de la mode

Maria Raducanu, compozitoare si interpreta de etno jazz si una dintre cele mai reprezentative figuri ale acestui stil muzical in Romania, a sustinut un concert de exceptie. Iar  colectia  T'Arte Audrey Hepburn  semnata de Fata Care Gateste Cu Flori (Romana Rista) a fost delicioasa.

Fata care gateste cu flori

"Cred ca SOIREES DE LA MODE " este tipul de eveniment de moda ‘exercitiu'. Este unul dintre cele mai interesante forme de manifestare creativa a unui grup de designeri, de exprimare a unei viziuni, cumva colective, asupra celor mai importante teme din moda si lifestyle, din zona spirituala pana in cea a marilor personalitati ale lumii. Astfel moda interactioneaza profund cu celelate domenii ale vietii si culturii, devine exponent si senzor de reflectare a acestora prin limbajul atat de aparte al creatiei vestimentare autentice, romanesti. SOIREES DE LA MODE este gandit ca o stare de gratie, in afara regulilor si constrangerilor, un omagiu, o expunere personalizata intens, o daruire a unor oameni speciali, prin ceea ce stiu ei sa faca cel mai bine - creatiile lor, catre ceilalti. E generozitate si libertate, in stare pura. E pasiune si placere oferita tuturor. E bucurie comuna." a declarat Alin Galatescu, Director General AVANPREMIERE, organizator SOIREES DE LA MODE.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!