Caleidoscop, noua colectie semnata Natalia Vasiliev

Caleidoscop, noua colectie semnata Natalia Vasiliev

Redactor Divahair.ro

Noua colectie a Nataliei Vasiliev,"CALEIDOSCOP", este o colectie couture, gandita ca o plimbare multicolora, nu numai prin spectrul pozitiv al culorilor solare, dar si prin lumea spectaculoasa a rochiilor de seara. Sunt alese astfel rochiile icon ale casei si sunt dezvoltate pe parcursul unei colectii capsula exclusive, pentru 2013.

"Caleidoscop" reprezinta o premiera in Romania, o colectie realizata unicat, in cinstea trecerii a 2 ani importanti pentru casa, acumuland propunerile icon ale Nataliei Vasiliev de pana acum si dezvoltandu-le pe parcursul unui periplu prin spectrul cromatic solar, pentru serile unice ale fiecarei femei cu gusturi rafinate.

Colectia a fost creata special cu ocazia deschiderii noului magazin "Natalia Vasiliev exclusiv" - in Bucuresti, str Bulevardul Libertatii nr.3.

Pentru realizarea campaniei a fost aleasa o locatie de asemenea unica in Romania : Ferma TROVANTILOR, de la Costesti (Valcea). Acolo a fost gandita intilnirea fundamentala a contrariilor frumosului: rochiile vaporoase si dinamice versus stancile de o forta si stabilitate impresionante; cromatica multicolora a colectiei vs monocromia gri-urilor profunde ale fermei de piatra; feminitatea absoluta a creatiilor Nataliei Vasiliev vs masculinitatea pregnanta a acestor miraculoase "pietre vii"; fragilitate vs indestructibil; efemer vs etern.

Totul insa se intalneste in misterul si miracolul frumusetii totale. Colectia e un cadou rar pentru iubitorii de frumos si de eteric, de un rafinament absolut si subtil.

Exista astfel "Sarbatori cu lacrimi fericite de voal si piatra": Natalia Vasiliev "Caleidoscop" 2012-2013, in padurea de piatra a TROVANTILOR.

Iata cu ce modele de pantofi poti purta o rochie semnata Natalia Vasiliev:

Pantofi Dasha

Pantofi Dasha - 175 lei 120 lei

Pantofi Dasha

Pantofi Dasha - 265 lei 185 lei

Pantofi Dasha

Pantofi Dasha - 275 lei 235 lei

Pantofi Dasha

Pantofi Dasha - 225 lei 185 lei

Articolul urmator
Trendul mermaidcore a făcut „valuri” la Oscar 2024. 8 staruri care l-au purtat fabulos
Trendul mermaidcore a făcut „valuri” la Oscar 2024. 8 staruri care l-au purtat fabulos
La ce vârstă vei deveni mamă?
Incepe quiz
La ce vârstă vei deveni mamă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.