Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Creatii de basm semnate de 9 designeri romani la Gala Avanpremiere 2015

DivaHair

Gala AVANPREMIERE - cel mai important eveniment de fashion multi brand din Romania a ajuns la cea de-a cincisprezecea editie. Acesta se va desfasura pe 12 mai, la orele 20:00, in inedita locatie a Studioului "Tancred Banateanu" din cadrul Muzeului National al Taranului Roman.

Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 15-a editie a Galei se numara designeri consacrati precum Simona Semen, Ludmila Corlateanu, Fe(Male) by Mirela Fraser, Bianca Popp (colectia Paris 2016), R'Ias Couture carora li se adauga branduri remarcabile, aflate la debut precum: Marie Ollie, Sergiu Bechian si Studio Cabal. Surpriza o va reprezenta revenirea in moda romaneasca a liniei speciale: Musette Couture.

Bianca Popp va deschide evenimentul cu colectia "Temple Invisible" care este inspirata de o viziune asupra viitorului apropiat si departat in care totul este simplificat la maximum, iar spiritualitatea are o valoare inalta, intrinseca.

Designerul casei de moda R'Ias Couture, Crina Moldovan, va lansa in cadrul Galei Avanpremiere colectia "Bellamie", gandita ca un melanj de avangardism si romantism care provoaca fantezia femeii moderne. Madalina Vlad si Olaru Laura vor completa cu accesorii, palarii respective genti.

Studio Cabal va prezenta colectia "Kabuyutan", ce are ca inspiratie civilizatia si cultura Orientului Indepartat, cu pluralitatea sa de registre simbolice, care se integreaza armonios in sistemul religios cu influente multiple: hindu, crestine sau islamice, datorate diversitatii etnice. Vika Tonu va completa cu accesorii intreaga colectie.

Mirela Fraser va lansa colectia "Monochrome", care se bazeaza pe dualitatea dintre alb si negru dar mai ales pe felul in care se exclud si se completeaza reciproc. Este o colectie Ready To Wear, care are ca inspiratie simplitatea camasii albe si confortul unui pantalon negru. Colectia va fi completata cu bijuterii vintage din shop-ul V for Vintage.

Sergiu Beghian va prezenta colectia "Mecca" ce foloseste ca sursa de inspiratie arhitectura islamica si stilul arabesc, transformand ornamentul sofisticat in elementul central al colectiei. Linia siluetei aminteste de anii 50' 60', estetic, colectia imbina intr-un mod armonios elemente structurale si arhiecturale cu decoratiunile arabesti. Accesoriile ce vor complete colectiile vor fi marca Essenya by Calin.

Marie Ollie urca pe scena Avanpremiere 15  cu colectia dedicata sezonului Toamna-Iarna 2015/2016. Intuind dorinta femeilor de a se simti speciale, Arthur Dinu, designerul  Marie Ollie, a creat un joc vizual intre gol si plin, lasand conturul siluetei descoperit prin transparente. Pentru aceasta colectie, negrul  este exploatat la maximum, adaugandu-i-se accente metalice de auriu si argintiu.

Prezentarea "Urban fairy" semnata Ludmila Corlateanu isi propune sa deconecteze toti invitatii pentru cateva momente de la gandurile cotidiene si sa ne aduca la portile visarii. Pentru cateva clipe, toate doamnele isi vor aminti ca in sufletul lor exista o "super girl" care asteapta sa fie trezita la viata. Alb si negru. Rafinament si eleganta. Doua elemente care se intrepatrund pentru a da nastere unei "supergirl" a zilelor noastre.

Secretele lumii minerale si vegetale pulseaza tainic in microuniversul  pe care designerul Simona Semen il creeaza in noua colectie toamna-iarna 2015/2016. Suprapunerile spectaculoase de texturi si materiale pretioase poarta intr-o calatorie atemporala spre centrul Pamantului, spre alchimia metalelor regasite in irizatiile brocartului, ale matasii, paietelor sau dantelei. Colectia va fi completata de incaltaminte marca Otter.

Musette prezinta Liaisons - o colectie capsula pentru toamna-iarna 2015/2016. Prezentata in premiera la Saptamana Modei de la Paris, colectia Liaisons by Musette propune un univers estetic nou, asemenea unei constructii arhitecturale, unde fiecare detaliu sustine si justifica intregul ansamblu.

Partenerii acestei editii sunt:

Muzeul National al Taranului Roman, RANEvents Communication PR Agency, GETT's Salons, ABA Make-Up Academy, DEB - Sound & Light, Stan Miles Studio, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Morpho Fabulouse Desserts & Macarons, My Center, Unica, Unica.ro, Eva.ro, Divahair.ro, Vin&Co, Gosset.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!