Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Dana Paun lanseaza cea de-a treia colectie a brandului Aer Wear

Redactor Divahair.ro

Dana Paun, cunoscuta pentru succesul blogul sau de street style, The Color Stalker, lanseaza cea de-a treia colectie a brandului AER WEAR.

O parte din colectie a fost vizionata in premiera in cadrul prezentarii de moda multi brand gazduita de Band of Creators. Intr-un cadru misterios, evenimentul numit sugestiv Secret Garden, a reusit sa adune atat personalitatile din lumea modei, cat si cunoscute vedete de televiziune care au urmarit prezentarile celor sapte colectii ale celor mai promitatori designer romani.

Colectia Sylphcity a debutat cu o viziune proaspat aasupra unor elemente clasice: pantalonii negri reganditi pentru a deveni piesele de rezistenta ale garderobei. Fie ca sunt taiati asimetric in dreptul gleznelor, fie ca au aplicatii textile over-seized, pantalonii au fost un element central incolectia Aer. De asemenea, paltoanele de toamnasuntincaun element constitutiv al colectiei - asimetria se regaseste si aici ca element central al intregii colectii.

Culorile sunt sobre, limitate la albul unt, negrul absolut, griul confortabil si, pentru accent, un albastru regal care se regaseste atat in accesoriile prezentate, cat si in piesele vestimentare.

Inspiratia pentru colectia Sylphcity a venit odata cu misticele silfide, nimfe ale aerului in mitologia popoarelor germanice.Imaginile pe care acestea le vad zburand deasupra oraselor, formele geometrice care se contopesc si se formeaza atunci cand nimfele vad totul de la inaltime, in miscare, este conceptual fundameltal in jurul caruia a fost realizata colectia Danei Paun.

Colectia este disponibila online pe www.aerwear.ro, pe pagina de Facebook a brandului  https://www.facebook.com/aerclothing, dar si in showroom, pe baza de programare.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!