Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Designeri, vedete și muzică bună la Gala Atelierele ILBAH 2016

Redactor Divahair.ro

Joi, 15 decembrie, a avut loc GALA ATELIERELE ILBAH 2016. Evenimentul a marcat patru ani de activitate în piața serviciilor de formare profesională, patru ani de dezvoltare continuă, patru ani de succese în domeniile beauty, design și business.

În cadrul Galei Atelierele ILBAH 2016, ce a avut loc la Maison 13, cei peste 200 de invitați au putut admira colecțiile de modă ale proaspeților absolvenți ai atelierelor de fashion, viitori designeri de succes. Prezentarea de modă inedită a cuprins colecțiile a nouă tineri designeri, trei dintre aceștia, Mihaela Birceanu, Cristina Bărăscu și Carmen Jureschi, având deja experiența marilor podiumuri. Ele și-au prezentat colecțiile și la Bucharest Fashion Week 2016, la începutul acestei luni, unde ținutele lor au fost admirate de nume grele din industria fashion din România. Ținutele prezentate în cadrul Galei spun povestea unei femei puternice, dar senzuale, încrezătoare, dar boeme. În urma cursurilor de Design Vestimentar și de Proiectare Vestimentară absolvite la Atelierele ILBAH, designerii au reușit să creeze colecții ce pot concura cu ușurință cu cele mai mari nume în domeniu.

Una dintre surprizele calde ale serii a fost recitalul Ancăi Țurcașiu, care a cântat colinde și piese din folclor și le-a povestit invitaților despre cursul de Design Interior pe care l-a urmat în 2014 la Atelierele ILBAH. Un alt moment muzical l-a avut ca protagonist pe Eduard Antochi, concurent la Vocea României și absolvent al cursului de PR la Atelierele ILBAH. Edi a susținut un mini-concert soft rock cu piese clasice, hituri din perioada anilor '70-'80.

În cadrul evenimentului au fost trecute în revistă realizările anului 2016: deschiderea de noi cursuri de formare profesională, cum ar fi cursul de PR – Relații Publice, Masaj, Barbering, dar și a trainingului de Auto-machiaj. Mai mult, în 2016, Școala Atelierele ILBAH a deschis un sediu nou în București, pe strada Popa Soare. De asemenea, au fost prezentate și planurile pentru anul 2017: un curs nou de Antreprenoriat, ce îl va avea ca trainer pe cunoscutul antreprenor și designer Răzvan Vâlceanu, cursul de Tunsoare Femei și cel de Croitorie Bărbați.

Momentul culminat al serii a fost reprezentat de decernarea Premiilor Galei Atelierele ILBAH 2016. Au fost premiați cei mai activi dintre colaboratorii, trainerii și partenerii Atelierele ILBAH. Un premiu special a fost acordat Roxanei Ciuhulescu – Vedeta anului 2016. Roxana este, de asemenea, una dintre fostele cursante ale școlii Atelierele ILBAH, ea urmând cursul de PR – Relații Publice. Școala Atelierele ILBAH a premiat și The Best Start-UP, unde au fost nominalizați trei dintre absolvenții școlii care s-au lansat în afaceri după absolvirea cursurilor: Lyria – Povestea ta pictată, Makeup Șevalet by Alina Ilie și Atelierul Paler. Câștigător a fost Armina Popeanu de la Lyria – Povestea ta pictată.

O altă surpriză a serii a fost și organizarea unei tombole cu premii substanțiale oferite de organizatorii Atelierele ILBAH – sejur la Casa Tolstoi Bran și partnerii Keune România – produse profesionale de hairstyling, Cusut și brodat – mașină de cusut marca Brother. La tombolă au participat toți cei prezenți, traineri, colaboratori, parteneri, angajați.

Printre vedetele prezente la Gala Atelierele ILBAH 2016, le amintim și pe Cristina Cioran, Bianca Ioniță, care a jucat rolul de gazdă a evenimentului, alături de Cristian Moldoveanu, PR Atelierele ILBAH, și designerul și trainerul Mirela Diaconu.

Partenerii Galei Atelierele ILBAH 2016 au fost: Beauty One, Candy Bar cu Gust by Laura Dragnea, Cusut și Brodat, Tipare de Croitorie, Keune România, Sir Ludovic, Helios, Lyria, Culori și Idei, Lavazza, Burger Van, Mirela Diaconu, Smart Mirro, Renderthing, Paese.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!