Nu Skin

Feeric Fashion Days, cel mai important festival de moda din Europa de Est, se muta la Sibiu

Eugenia Dinescu, redactor

Dupa doua zile de prezentari de moda absolut minunate, in superba cetatea Alba Carolina, Feeric Fashion Days se muta la Sibiu, pentru alte cinci zile ale celui mai important festival de moda din Europa de Est.



Ultima zi de festival in Alba Iulia a debutat in decorul antic al Gradinii Romane unde Gianni Tolentino a prezentat o colectie inspirata din perioada renascentista, pusa in scena de directorul de creatie Pablo Patane. „Ne-am simtit foarte bine aici si plecam in Italia cu impresii excelente de la Feeric Fashion Days. Totul este foarte feeric aici in Alba Iulia. Vrem sa multumim echipei de organizare a festivalului si partenerului nostru, FTL Moda, pentru invitatia de a participa la acest minunat festival”, spun cei doi reprezentanti ai brandului Gianni Tolentino.  


Dana Savuica a deschis, dupa ora 21, cea de-a doua seara de gala a festivalului din Alba Iulia, pe podiumul montat la Poarta 3 a Cetatii. Cele patru prezentari de moda ale serii au smuls ropote de aplauze de la cele cateva sute de spectatori veniti sa vada pentru a doua oara in Alba Iulia Feeric Fashion Days.

Prima prezentare a serii a apartinut unei „localnice”, Andreea Oanta, creatoarea din spatele brandului de genti Caresta. „M-am simtit foarte emotionata, emotiile au fost duble pentru ca ma cunoaste foarte lume aici si multi nu stiu ce fac eu si au descoperit in seara asta. Alba Iulia este un oras istoric iar daca se creeaza o traditie prin Feeric Fashion Days va fi un lucru benefic atat pentru oras cat si pentru festival”, spune Andreea Oanta. Anda si Ane Feher au continuat seara cu prezentarea  celei mai noi colectii Concepto. „Este prima data pe podiumul Feeric Fashion Days pentru noi. Atmosfera a fost excelenta iar organizarea a fost perfecta. Festivalul creste de la an la an si ne bucuram ca facem parte din aceasta seara minunata”, spun cele doua creatoare.

Din partea Haute Future Fashion Academy Milano, Andrea Zanatelli a prezentat apoi probabil cea mai aplaudata colectie prezentata in festivalul de la Alba Iulia, o colectie atipica ce a folosit nenumarate materiale neconventionale. Seara s-a incheiat cu prezentarea Paolei Balzano, creatoare de moda londoneza. „Eu sunt pe jumatate italianca, pe jumatate taiwaneza. Deci am putea spune despre mine ca Estul se intalneste cu Vestul, ceea ce se regaseste in toate creatiile mele. Sunt foarte fericita sa fiu aici, apreciez oportunitatea de a-mi prezenta creatiile in Romania”, spunea Paola la finalul prezentarii.


Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Days, continua de maine la Sibiu. Prima prezentare de marti va avea loc la ora 13, la Redal Expo – Feeric Venue, prezentarea Atipic Beauty. 12 modele, persoane cu dizabilitati aflate in scaune cu rotile, vor fi insotite pe pasarela de personalitati din lumea modei si fashion-bloggeri intr-o prezentare unica.

Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundatia Mitichi in colaborare cu Primaria municipiului Alba Iulia. Pentru mai multe informatii despre cel mai important festival de moda din Europa de Est, viziteaza www.feeric.ro  si pagina de Facebook a evenimentului.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!