Nu Skin

Florin Dobre a lansat ”Le ciel este bleu” - Colecția S/S 2018

Redactor Divahair.ro

Artistul și designerul Florin Dobre și-a prezentat  noua colecție S/S 2018 ready-to-wear denumită ”Le ciel est bleu”, România apărând pentru prima oară cu o echipă integrală (fotograf, hair-stiliști, make-up artiști, modele) pe site-urile marilor publicații VOGUE si GQ, ediția britanică!

Colecția este inspirată din natură: din privitul păsărilor și ritualul munților, din freamătul izvoarelor și gingășia florilor. Natura ne învață zilnic lucruri noi și frumoase, încercând să se adapteze greșelilor omului. Datoria omului? Să deschidă ochii mai larg pentru a înțelege mesajele naturii!

model fllorin dobre model fllorin dobre
model fllorin dobre model fllorin dobre

Foto: Oltin Dogaru

Colecția ne îndeamnă la natural, la omul simplu, liber, puternic și demn. Prin această colecție ni se revelează starea omului înveșnicit, înțelept, purtător de lumină, în armonie și conlucrare cu natura.

Un astfel de om, ca purtător de imagini imprimate și stocate în rațiune, transpune prin jocul de croi, culori și lumini imprimate pe țesături, bagajul informațional acumulat de-a lungul experienței lui de viețuire.

Construcția tiparelor este una clasică, iar materialele folosite, atent alese, diferă în funcție de starea interioară a purtătorului. Privitorul cerului va căuta mereu materialele cele mai naturale, mai delicate, mai pure, stăpânit fiind de dorința de a-și proteja propriul corp și de a rezona cu natura, cu cerul.

model fllorin dobre model fllorin dobre
model fllorin dobre model fllorin dobre

Personajele emancipate, adaptate mediului modern se manifestă prin exprimarea stării interioare pe țesături cu printuri extravagante, care atrag toată atenția asupra lor.

Privitorului îi este sugerată ideea de om-fotografie, om-icoană vie, purtătoare de protecție divină prin imaginea purtătorului, imagine care transpune starea interioară prin materiale, jocuri de lumini și de culori, fiecare având inserate un anumit sens pe care privitorul este chemat să-l (re)descopere.

Parteneri: Jägermeister/ Rue des Modeles/ Exotique Romania /

Special thanks: Oltin Dogaru / Barbierii/ Iulian Vacarean/

MUA: Roxana Cristache / Stoica Dumitrita /

Pentru informatii suplimetare puteti contacta: www.florindobre.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta