Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

FLORIN DOBRE a fost premiat la Serbia FashionWeek

DivaHair

Duminica, pe data de 19 octombrie, FLORIN DOBRE a castigat in cadrul SebiaFashionWeek premiul intai pentru Best International Designer. Asadar, dupa ce a impresionat Londra pe 16 iunie si Bucurestiul pe 27 septembrie, colectia de moda masulina Primavara/Vara „62.2 Meteres" si-a lasat amprenta si in Novi Sad, Serbia. La festival au fost prezenti peste 30 de creatori de moda din 9 tari precum Italia, Polonia, Malta, Ungaria, insa romanul FLORIN DOBRE a fost un succes, impresionand juriul si cei 600 de spectatori cu colectia sa „62.2 Meters", ce a fost prezentata pe data de 18 octombrie, in incheierea festivalului.

  

In competitia finala, prin creativitatea si calitatea deosebita a creatiilor sale FLORIN DOBRE a reusit sa ii depaseasca pe designerii italieni, desi acestia au prezentat o colectie extraordinara si de buna calitate. In urma concursului, un distins membru al juriului a declarat:

„Desi Florin Dobre a avut parte de o competitie acerba din partea designerului polonez IgaSzuchiewicz, ce a reprezentat casa de moda Malgrau, si din partea designerului italian Andrea Lazzori, victoria sa a fost decisiva. Iar competita a fost la cel mai inalt nivel dintre toate editiile de pana acum."

Juriul festivalului a fost format din:
Donald Potard - President Serbia Fashion Week
Marcellous L. Jones - Vice President SFW
Eymeric Francois - couture
BrankoPopovic
Svetlana Knezevic
Svetlana Horvat

La eveniment au participat personalitati marcante din industria modei cum ar fi Donald Potard, director general al casei de moda Jean-Paul Gaultier si Marcellous Jones, critic de moda renumit. Totodata, printre cei 600 de invitati prezenti au fost cumparatori din Londra, Berlin si Milano, toti apreciindu-i creatiile lui FLORIN DOBRE.

"Moda pleaca din suflet si ajunge in strada, dar hainele sunt mai putin importante atunci cand cunoastem nevoile sufletului" este de parere designerul FLORIN DOBRE, folosind acesta idee drept concept-line in prezentarile sale.

Tema in jurul careia designerul FLORIN DOBRE a desenat intreaga colectie este unitatea romanilor. Construita dintr-un singur material cu lungimea de 62.2 metri, colectia intreaga reflecta esenta si rezistenta unitatii romanesti in fata tuturor si a timpului.

FLORIN DOBRE a transpus original toate aceste sentimente in colectia sa de Primavara-Vara 2015. Toate piesele sunt croite dintr-o singura bucata de material conceputa special impreuna cu departamentul de creatie al fabricii Dorobantul S.A., una dintre cele mai vechi si prestigioase fabrici de materiale textile din Romania.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!