Gala AVANPREMIERE 11, editie de colectie, live pe DivaHair

Redactor Divahair.ro

Gala AVANPREMIERE ajunge in acest sezon la cea de-a unsprezecea editie, in cadrul careia au fost invitati sa-si prezinte creatiile 7 designeri, nume consacrate, dar si debutanti cu perspectiva. Acestia vor prezenta colectiile pentru sezonul primavara-vara 2013 in cadrul evenimentului ce va avea loc pe 27 noiembrie, incepand cu ora 20:00, intr-o noua locatie speciala, Serele Bell'Agio Casa.

"AVANPREMIERE reprezinta cel mai important eveniment multi-brand al anului si o demonstratie ca moda romaneasca are designeri de valoare, o voce personala si un viitor cert. In plus, acest dialog al modei cu life-style-ul de sec XXI reprezinta esenta unui mod nou de a intelege lumea si relatia estetica si spirituala a omului cu aceasta", spune Alin Galatescu, organizatorul si directorul Galei AVANPREMIERE.

Cea de-a unsprezecea editie va avea loc intr-o locatie noua: Serele Bell'Agio Casa. Acestea au fost redeschise in exclusivitate pentru aceasta editie a Galei AVANPREMIERE. O locatie inedita, niciodata folosita in astfel de show-uri, aducand un profund aer parizian, grefat pe un spatiu ideal pentru prezentari de moda profesioniste.

In plus, aceasta editie a Galei AVANPREMIERE va fi transmisa live pe www.divahair.ro.

Pe scena Galei AVANPREMIERE al acestui sfarsit de an isi vor prezenta colectiile designeri deja consacrati pe catwalk-ul festivalului, precum Iris Serban, Simona Semen, Anca & Silvia Negulescu sau Natalia Vasiliev.

*Revelatia anului 2009, acum un brand de real succes, cel mai apreciat designer roman in cadrul targului de moda Who's Next - Pret-a-porter Paris, Iris Serban isi va prezenta colectia pentru cea de-a 5-a oara in cadrul festivalului AVANPREMIERE.

*Simona Semen creeaza acum in nume propriu, mutand intreg atelierul din Iasi in Bucuresti, intr-un cochet studio creativ personal. Ea a reusit sa se impuna rapid pe piata autohtona, ca un brand de succes. Acum se afla la cea de-a doua prezentare in cadrul Galei AVANPREMIERE si se anunta deja una dintre cele mai asteptate colectii ale sezonului, cu atat mai mult cu cat a lansat si noua ei linie, special creata pentru evenimente: Simona Semen - Evening.

Tinutele pentru evenimente se accesorizeaza cu o geanta office. Diva hair iti propune doua modele nude:

Geanta Dasha - 265 lei
Geanta Dasha - 265 lei

Geanta Dasha

Geanta Dasha - 265 lei

*Surorile Anca&Silvia Negulescu isi desfasoara activitatea impreuna inca din 2004 si au reusit sa se remarce prin originalitate in stilul abordat si creativitate la nivel stilistic. Ele continua sa fie remarcabile prin creatiile lor din piele, de o versatilitate neobisnuita, ajungand sa inspire fashionistele prin aceste propuneri. Stilul a fost asimiliat imediat de moda strazii.

*Natalia Vasiliev a fost revelatia anului trecut, acum numarandu-se deja printre cei mai apreciati designeri romani ai momentului. Completarea colectiilor destinate mireselor si tinutelor de ceremonie cu abordari de pur pret-a-porter, la fel de autentice si de elevate, de complexe si de elaborate, a uimit inca de la inceput. Apropierea de couture este dublata de purtabilitatea propunerilor vestimentare, specifice Nataliei Vasiliev. Colectia sa de primavara-vara 2013 promite sa devina, si de aceasta data, una dintre cele mai apreciate de catre critici si cliente deopotriva.

Lor li se vor alatura la aceasta a 11-a editie: Carmen Cherehes (newcomer), Loredana Novotni (Spania - newcomer) si Stefan Musca (barbati), care isi vor prezenta colectiile pentru prima oara in cadrul festivalului.

La un eveniment de acest tip poti sa faci impresie purtand o pereche de pantofi cu toc inalt:

Pantofi Dasha

Pantofi Dasha - 275 lei 225 lei

Pantofi Dasha

Pantofi Dasha - 175 lei 120 lei

*Primul designer care isi va prezenta colectia ca debut oficial in cadrul Galei AVANPREMIERE este Carmen Chereches, absolventa a facultatii de Arte si Design Cluj-Napoca, finalista a concursul "Arts of Fashion" San Francisco. Carmen a fost selectionata special, dupa show-ul de absolvire a Master-ului, Gala UAD Cluj.

*Alta absolventa a masterului la UAD Cluj-Napoca este Loredana Novotni, cu o filosofie ce nu vizeaza doar functionalitatea creatiilor, ci si estetica si perceptia vizuala. Momentan este inscrisa in competitia Re-Act Fashion 2012, unde se numara printre finalisti. Ea traieste si creeaza in Spania, la Madrid.

*Alaturi de acestia, vor fi prezentate pe podium si creatiile lui Stefan Musca, reprezentand nota masculina a acestei editii - unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti designeri romani pentru barbati - distingandu-se in cadrul „Soirees de la Mode" XII.

Partenerii acestei editii sunt:

Dior, Gett's Salons, Privileg Catering, Aqua Carpatica, DIVA Hair, Il Passo-Shoes & Accessories, DEB - Sound & Light.

Gala AVANPREMIERE va asteapta la Serele Bell'Agio Casa, pe 27 noiembrie, ora 20:00, alaturi de moda romaneasca de inalta clasa - inovativa si fara frontiere.

Articolul urmator Levi’s®, maestrul confortului, iti prezinta treningurile pentru Primavara/Vara 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.