Gala Avanpremiere 14

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Aseara a avut loc cea de-a 14-a editie a Galei AVANPREMIERE, cel mai mare eveniment de moda multibrand al sezonului. Evenimentul s-a desfasurat la Muzeul National de Arta Contemporana.

In cadrul Galei si-au prezentat colectiile de toamna-iarna 2014/2015 7 designeri romani, atat nume consacrate, cat si tinere talente. Numele acestei editii au fost: Rhea Costa, R'Ias Couture, Alexandru Nimurad, Carmen Secareanu, Simona Semen (alaturi de Alexandra Abraham), Natalia Vasiliev (alaturi de Raluca Buzura) si Serghei Yachenin (alaturi de Otilia Flonta).

Avanpremiere

Partenerii evenimentului au fost: Aqua Carpatica, Wolford, PQB Communication Designers, IL PASSO, Stan Miles Studio, Fata care Gateste cu Flori, 1000 de Chipuri.
Partenerii logistici ai AVANPREMIERE 14 au fost: GETT'S, ABA, DEB Sound & Lights, MAC.

Despre Stan Miles Studio
S.Miles este brand-ul sub care compania romaneasca Stan Miles Studio ofera un serviciu fotografic inovator, proiectat pentru evenimente sociale. Compania isi propune sa schimbe modul in care brand-urile interactioneaza cu suporterii lor atat offline cat si online in cadrul evenimentelor pe care le organizeaza pentru acestia. S.Miles da numele unui sistem fotografic de tip Open Photobooth, conectat la social media, care ofera participantilor la evenimente controlul asupra procesului fotografic.

Despre Fata care gateste cu flori
Romana Rista, cunoscuta "Fata care Gateste Cu Flori", a lansat Colectia de Tarte "Arte si Tarte '14", anticipand tendintele din sezonul toamna ‘14- iarna ‘15 in materie de desert. Ingredientele inedite au dat tonul unui amalgam de gusturi si arome: de la petalele de flori: albastrele/floarea-soarelui/galbenele la levantica, vata de zahar, crema de fistic si fructul pasiunii.

In galeria foto de mai jos veti gasi mai multe imagini din cadrul galei Avanpremiere!

1

2

3

4

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.