Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Gala AVANPREMIERE 15 - Editie Aniversara

DivaHair

Gala AVANPREMIERE - cel mai important eveniment de fashion multi brand din Romania ajunge la cea de-a cincisprezecea editie. El se va desfasura pe 12 mai, la orele 20:00, in inedita locatie a Studioului „Tancred Banateanu" din cadrul Muzeului National al Taranului Roman.

"Bucurestiul are un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitate, precum AVANPREMIERE. Vorbim despre o Gala nationala cu preocupari europene, prin marime, participanti, aria de abordare a temelor si ideilor creative de maxima modernitate si actualitate.

Parteneriatul cu MNTR apropie moda de lumea muzeisticii, reflectarea unei perioade de ancestralitatea acesteia, ca esenta a momentului trait plenar. Moda este maine, dar este si radacina, este universal, este esenta timpului proiectata in viitor. Nu exista un loc mai potrivit pentru aceste apropieri decat remarcabliul MNTR - considerat cel mai valoros muzeu din Romania pe 2014.

In plus, AVANPREMIERE este o demonstratie a felului in care moda romaneasca se exprima plenar pentru sezonul viitor, si sunt mandru ca avem dupa 14 editii o Gala puternica, cu traditie si cu un cuvant important de spus in peisajul modei romanesti. Multe nume importante au fost lansate aici, ori s-au impus in aceste editii, ce au creat deja o traditie, unica, in moda romaneasca", explica Alin Galatescu, organizatorul si directorul Galei AVANPREMIERE.

Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 15-a editie a Galei se numara designeri consacrati precum Simona Semen, Ludmila Corlateanu, Fe(Male) by Mirela Fraser, Bianca Popp (colectia Paris 2016), R'Ias Couture carora li se adauga branduri remarcabile, aflate la debut precum: Marie Ollie, Sergiu Bechian si Studio Cabal. Surpriza o va reprezenta revenirea in moda romaneasca a liniei speciale: Musette Couture.

"Ca intotdeauna, Gala Avanpremiere cristalizeaza trecutul si perspectivele unui domeniu artistic in care cred cu tarie, intr-un eveniment multisenzorial si cultural complex. Eu cred in moda romaneasca si in tot ce are ea de oferit noua, dar si sistemului international de profil. In 2015 ne intalnim la o editie aniversara, care continua sa ne indrepte spre viitor", a declarat Alin Galatescu - Directorul Galei AVANPREMIERE

Gala AVANPREMIERE va asteapta in Studioul „Tancred Banateanu" din cadrul Muzeului National al Taranului Roman, marti 12 mai, ora 20:00 alaturi de moda romaneasca de inalta clasa - creativa, inovativa si fara frontiere.

Partenerii acestei editii sunt:

Muzeul National al Taranului Roman, RANEvents Communication PR Agency, GETT's Salons, ABA Make-Up Academy, DEB - Sound & Light, Stan Miles Studio, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Morpho Fabulouse Desserts & Macarons, My Center, Unica, Unica.ro, Eva.ro, Divahair.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!