Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Lansarea colectiei primavara-vara Lia Aram

Redactor Divahair.ro

Brandul vestimentar dedicat in exclusivitate femeilor, Lia Aram, a reusit cu succes sa isi expuna propria viziune artistica asupra relatiei Realitate Emotionala - Amprenta Vestimentara, in cadrul lansarii Colectiei Primavara-Vara, marti seara in Bucuresti, in cadrul unui eveniment care a propus publicului sau privirea-In, contrabalansand cu eleganta deja cunoscuta privire-La.

Profund umana si specific feminina, nevoia de Poveste a fost conceptul intregii colectii. Esentialul Iluziei raportat la realitatea Femeii Lia Aram a reprezentat cadrul complet de desfasurare conceptuala a evenimentului.

Anemona Stanchi a reusit si de aceasta data, prin limbajul artistic abordat de Lia Aram, brandul pe care l'a creat, sa atinga ireprosabilul notiunii de Expresie, in cadrul unui eveniment cald, conturat in jurul unei atmosfere libere si degajate, calibrate pe notiunea profesionalismului.

Lansarea  Colectiei Primavara-Vara Lia Aram a constituit un prilej deosebit in care toti cei prezenti s'au intalnit intr'o evidenta si reciproca aplecare spre mesajul artistic. Printre consumatorii serii s'au aflat 250 de invitati din domeniu, de la critici de arta si fashion, pana la bloggeri si vechi prieteni. De asemenea, seara a fost onorata si de prezenta Altetei Sale, Principele Mihai de Laufenburg si Excelentele Lor, doamnele ambasador ale statelor Algeria, Chile, Liban, precum si de distinsul domn ambasador al Turciei.  

Toti au fost incantati de profesionalismul si caldura oamenilor din echipa organizatoare, precum si de spatiul locativ si nivelul artistic al abordarii conceptuale aduse, si de aceasta data,  in lumina de Lia Aram.

Transparenta materialelor, diversitatea lor de textura, evanescenta transmisa si alegerea manierei simple de a aseza Ideea in Creatie Vestimentara,  la nivelul tuturor celor 25 de tinute prezentate pe podium, fac din Lia Aram un brand care, de fiecare data, pare ca isi gaseste alte colturi de potential spre explorare si  noi limite spre depasire.

***

Parteneri: LOFT / Wallethouse Romania / Atelier Paris Make-Up Bucuresti/ Beauty Concept / Label.m Romania /
The Storyalist - A Photographic Love Affair.

Parteneri media: Luxury / Etiquette Magazine / clotier / 121.ro Comunitatea femeilor senzationale / Andrei Bogdan Vulpescu / DivaHair.ro/ Bucharest style / Express the style. By Ingrid Ispas / In Stilul Meu - Comunitatea profesionistilor cu stil / Read my mind (by L&R) / Jurnal LifeStyle / Lookool / Le-Boutique / Bigcitylife.ro / InstaGlam / Romania Fashion / myfashionteam.tv / Manuela from "Let's talk about. fashion!"
.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!