Nu Skin

Lansarea showroom-ului Lia Aram

Mihaela Dobre
1

Lia Aram, un brand destinat in exclusivitate femeilor, a reusit sa readuca in prim plan importanta notiunii esentiale a Povestii in comunicarea vestimentara, in cadrul lansarii noului sau showroom, marti seara in Bucuresti, intr-o atmosfera calda, deschisa si puternic conturata de ideile pe care hainele create de ea le poarta drept mesaj.

Reintoarcerea la notiunea  esentiala a Feminitatii, echilibrul dialogului intre Haina si cea care o poarta, precum si importanta Stilului personal au fost principalele coordonate pe care comunicarea intregului eveniment s-a realizat.

Showroom Lia Aram

Lansarea showroom-ului Lia Aram a fost un prilej deosebit  in care artisti, critici de arta si fashion, bloggeri, consumatori de spectacol fin si prieteni s-au intalnit intr-un acord reciproc cu mesajul pe care povestile si linia conceptuala Lia Aram le comunica. Dupa cum au declarat unii participanti la eveniment, faptul ca un brand vestimentar alege sa armonizeze libertatea reinventata a Stilului si importanta povestii spuse de Haina, prin construirea unei maniere de limbaj unica, irepetabila, reductibila fiecarei Femei in parte, constituie un moment  imbucurator si indelung asteptat.

Mesajul Lia Aram sustinut  ambiental in cadrul evenimentului de lansare a showroom-ului a reusit sa readuca in prim plan importanta comunicarii vestimentare in nota personala.

Vezi mai multe imagini de la lansarea showroom-ului Lia Aram in galeria noastra foto!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!