Lia Aram - lansarea primei editii a proiectului The Minister Of Elegance

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Brandul vestimentar exclusiv feminin Lia Aram a reusit, prin inaugurarea noului sau proiect intitulat „The Minister Of Elegance", sa scoata in evidenta importanta Stilului Vestimentar Personal in completarea atitudinii, vineri seara, in Bucuresti, intr-un mediu pliat pe mesajul promovat si aplicat in maniera inspirata de catre toate celelalte elemente care au compus desfasurarea serii.

Lia Aram

Prin lansarea primului videoclip marca „The Minister Of Elegance" s-a reusit  promovarea, in expresie originala, Stilul si directia Lia Aram, in cadrul unei seri inovative, perceputa de catre participanti ca fiind una interactiva, intrucat intreaga poveste din spatele acestui proiect are drept miza conceptual individualitatii, prin imbratisarea accentuata a ideii de identitate vestimentara.

Seria de fotografii realizate de Horia Stan si Alex Gelehrter, care a venit in completarea evenimentului, s-a bucurat de numeroase aprecieri in randul celor prezenti la eveniment. Si de data aceasta, Lia Aram a reusit, prin mentinerea aceleiasi directii de conceptualizare artistica, sa uimeasca prin originalitate, amprenta si ecou estetic.


De asemenea, speech-ul tinut de modelul Delia Tudose a conferit intregului eveniment un plus de atractivitate, reusind, prin depasirea expresiei Vestimentare si atingerea notiunii globale de stil de viata, sa sublinieze necesitatea alegerii personale si personalizate, cu o reintoarcere energica la mesajul initial, promovat de catre brand.

In acest proiect a fost implicat si redactorul sef Diva Hair.ro, Oana Zidaru, care a purtat o tinuta Stefanel la sedinta foto realizata de Horia Stan. 

Poti viziona mai multe imagini din cadrul evenimentului in galeria noastra foto!

1

2

3

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.