Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Lia Aram lanseaza colectia de primavara-vara 2015

DivaHair

Marti, in data de 11 noiembrie, ora 19.30, esti invitata evenimentul de LANSARE A COLECTIEI Primavara/Vara 2015 semnata Lia Aram in LOFT (Metropolis Center | West Wing | Building A | Ground floor, Bucharest, Romania).

Prin aceasta Prima prezentare a colectiei Primavara-Vara, Lia Aram propune spre atentie propria viziune artistica asupra relatiei Realitate Emotionala - Amprenta Vestimentara, in cadrul unui eveniment ce se doreste a fi mai mult o privire-in si mai putin o privire-la.

Iluzia poarta amprenta Povestii primordiale si invita spre cautari cu sens acolo unde ni se gasesc toate raspunsurile, intregi si fara de-ndoiala: in noi insine, in noi insene. Din noi porneste Lumea si-n noi se intoarce. Iluzia nu este bastardul Realitatii, ci chiar liantul cu ea, asa cum Femeia nu este doar esenta de fragilitate, ci forta creatoare izvorata din ea si purtator al Povestilor in aceasta lume.

Mesajul profund al acestei colectii scoate la Lumina si doreste sa mentina in Aceasta valoarea artistica de necontestat si importanta emotionala a Povestii in viata Femeii Lia Aram, desfasurata in neprevazutul Iluziei si innobilata de reinventarea creativa a Stilului, la toate nivelurile, insa cu accent puternic pe Croiul vestimentar.

Parteneri: LOFT / Wallethouse Romania / Atelier Paris Make-Up Bucuresti/ Beauty Concept / Label.m Romania /
The Storyalist - A Photographic Love Affair

Parteneri media: Luxury / Etiquette Magazine / clotier / 121.ro Comunitatea femeilor senzationale / Andrei Bogdan Vulpescu / DivaHair.ro/ Bucharest style / Express the style. By Ingrid Ispas / In Stilul Meu - Comunitatea profesionistilor cu stil / Read my mind (by L&R) / Jurnal LifeStyle / Lookool / Le-Boutique / Bigcitylife.ro / InstaGlam / Romania Fashion / myfashionteam.tv / Manuela from "Let's talk about. fashion!"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!