Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Natalia Vasiliev iti prezinta colectia Guell Sunset 2013/2014

Redactor Divahair.ro

Noua colectie a Nataliei Vasilev exploreaza universalul continut in opera marelui arhitect catalan: Gaudi, cu accent pe maretul si inovativul Parc Guell.

Explorandul creativ si analitic a extras din acesta universalul formelor si al culorilor unic combinate, latura de futurism si simplitate, de inovativ si de cautare ce face di Guell un loc in afara timpului.

Natalia Vasiliev a transpus toate aceste cautari si creatii ale marelui catalan in universul modei, al saltului specific sezonului 2013-2014 intre simplitatea propunerilor, complexitatea tiparelor, bogatia personajului ce transpare din creatiile vestimentare. Totul este filtrat prin lumina Apusului pe dealul de deasupra Barcelonei pusa in directa relatie cu culorile intense, mediteraneene, calde aproape incandescente, filtrate acum fin de Soarele in retragere si aduse de  designerul roman, atipic, intr-o colectie de iarna, rece, sofisticata si contradictorie asemeni femeii moderne, ce admira o rochie speciala tocmai prin libertatile si neobisnuitul abordarii ei.

Luxul autentic este reinventat pentru clientii romani pe filiera catalana dar cu un impetuos caracter de fronda pariziana.

Neasteptatul continua si in alegerea locului, din Romania, unde sa se faca campania. Sighisoara a fost desemnata tocmai pentru autenticul ei medival pur, pastrat nealterat la nivel european. Acesta introduce o noua controversa fata de modernismul colectiei, ducand la o demonstratie finala privind atemporalul unei creatii profunde - fie ca e Parcul Guell, Sighisoara sau moda romaneasca. Natalia Vasiliev a facut cu succes aceasta demonstratie, a dus pana la capat dialogul de aparente contrarii, reabordand modernitatea printr-o  prisma eleganta si  de certa valoare.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!