Noutate de primăvară în București Mall: magazinul brandului românesc Anna Cori

Redactor Divahair.ro

Începând din 19 mai, București Mall, primul centru comercial modern din România, găzduiește un nou magazin destinat fashionistelor: concept store-ul brandului românesc de încălțăminte și marochinărie ANNA CORI.

Cu o suprafata de 115 mp, magazinul modern și elegant situat la parter introduce clienţii în universul sofisticat al pantofilor şi genţilor ANNA CORI și oferă soluții pentru toate tipurile de ținute: de business, de sport sau casual.

magazin anna cori

Noul magazin este cea de-a 31-a unitate deţinută sub brandul ANNA CORI. Clienții vor putea descoperi aici colecția de primăvară - vară 2017 a brandului și vor putea beneficia de o reducere cu 20% a prețurilor la toate produsele acesteia. Reducerea este valabilă in primele 3 zile de la deschidere.

Anul acesta, Fabrica de încălţăminte şi marochinărie DENIS, creatoarea brand-ului ANNA CORI, aniversează douăzeci şi şapte de ani de prezenţă pe piaţa industriei de profil din România, iar inaugurarea magazinului din Bucureşti Mall vine ca o încununare a succesului pe care producătorul român l-a avut în toţi aceşti ani.

modele magazin modele magazin

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne ți echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Articolul urmator Levi’s®, maestrul confortului, iti prezinta treningurile pentru Primavara/Vara 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.