Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Profil de designer: Carmen Chereches

Madalina Nazalu
1

Pe harta fashion-ului made in Romania, tinerii designeri fixeaza noi repere de stil si creatie, impunand viziuni proaspete, moderne si avangardiste, care au calitatea incontestabila de a revigora scena designului autohton. 

Carmen Chereches se numara cu siguranta printre acestia.

Absolventa a Universitatii de Arta si Design, Cluj- Napoca, sectia Fashion Design, Carmen Chereches isi continua in prezent studiile in calitate de masteranda in anul I, la aceeasi universitate.

Castigarea concursului de accesorii "The big iShoes" 2010 si al premiului II la concursul de idei „Inspired", sectiunea Fashion Design 2009 ,dar si intrarea in finala concursului international "Arts of Fashion" 2010, USA au reprezentat momente importante in dezvoltarea sa ca designer.
  

Alaturi de colegele sale, a participat, abordand colectii colective, la evenimente precum "Romanian Fashion Week 2010" , "Bonton Fashion Days 2010", "Gala Wella 2010", "Balul Operei 2011".

In decursul facultatii, castigarea bursei Erasmus la Academi Royale des Beaux Arts din Bruxelles i-au acordat sansa de a se specializa de asemenea pe partea de design textil.

Prima colectie personala, denumita „Contemporay Utopia" a fost prezentata in cadrul „Galei Absolventilor UAD 2010", Cluj-Napoca. Aceasta este o colectie conceptuala ce se axeaza pe ideea crearii unei utopii contemporane, avand la baza proiectele artistice ale lui Matthew Barney si Ilya Kabakov.

 

Detalii contradictorii, forme sculpturale biomorfe, deconstructii, un mix de elemente deopotriva feminine si masculine, volume noi ce au ca laitmotiv structuri textile organice, sunt elementele definitorii ale acestei colectii.

 

Vizualizeaza, in galerie, colectia Contemporary Utopia

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!